Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Anketi okuyunca üzüldüm doğrusu. Yarışmayı başlatan bendim ve yıllarda severek katılımlar oluyor. Kimi zaman üç resimle bile katılımlar oldu ve hep devam etti.
Bir yandanda sevindim devam etmesi yönündeki oyları görünce.
Evet tabii ki yalnız başlıkta resim diye görünce herkes kendi çizdiği resimle katılacak sandım ve bayağı heyecanlanmıştım, aslında eglenceli olabilir bence bir düşünün
Evet tabii ki yalnız başlıkta resim diye görünce herkes kendi çizdiği resimle katılacak sandım ve bayağı heyecanlanmıştım, aslında eglenceli olabilir bence bir düşünün
Anketi okuyunca üzüldüm doğrusu. Yarışmayı başlatan bendim ve yıllarda severek katılımlar oluyor. Kimi zaman üç resimle bile katılımlar oldu ve hep devam etti.
Bir yandanda sevindim devam etmesi yönündeki oyları görünce.
yarışma devam edecek sevgili çağla,bir tek kişi bile katılsam devam edecek benim çok sevdiğim bir yarışma resimleri heyacanla bekliyorum..bu zevkten kendi adıma vaz geçemem
Farklı görüşlere saygılıyız ama ben sadece teessüf ettim birazcık,
forumun başından beri süregelen keyifli yarışmamızın tek bir kişi tarafindan bile istenmemesi beni çok üzer şahsen.
Üzülmemen isabet olur resimlere kimse oy vermiyor oy kullamıyor herkes kendi resmine oy veriyor yada yedek nick ile oy veriyor bu nedenle hayır dedim ben.
Üzülmemen isabet olur resimlere kimse oy vermiyor oy kullamıyor herkes kendi resmine oy veriyor yada yedek nick ile oy veriyor bu nedenle hayır dedim ben.
2 oy kullanmak anketi açarkenki tercih konusu,ama herkes yedek nickle mükerrer oy kullanıyor dediğin zaman bu şurada zevkine oynadığımız bir oyuna hile karışıyor anlamına gelir,bu tür ithamlarda bulunmak için kesin kanıt olmalı,ben son yarışmada en çok oy aldım bu beni ve hatta şahsiyetimi zan altında bırakır,benim demek istediğimde bu sevgili @Beyfendi