S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mrt 2013 #261 Ben sana karlı kış gecelerinde En sevdiğin bakışımla bakıp, Isıtırım soğuktan buz kesmiş gamzelerini...
Ben sana karlı kış gecelerinde En sevdiğin bakışımla bakıp, Isıtırım soğuktan buz kesmiş gamzelerini...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mrt 2013 #262 Nereli miyim? Yar'im yurdum yok benim. Yar'alıyım …
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mrt 2013 #263 İlk namaz gibi yâr… İlk gibi hani… Seni hüznüme yâr kıldım… aşk Su gibi, gibi, her kalbin anahtarı “Yasin” gibi.aşk Ve sen “nerelisin?” diye sorduğunda, İçimden gülümseyerek ” İçindenim yâr taaa içinden “ demek geçiyor.
İlk namaz gibi yâr… İlk gibi hani… Seni hüznüme yâr kıldım… aşk Su gibi, gibi, her kalbin anahtarı “Yasin” gibi.aşk Ve sen “nerelisin?” diye sorduğunda, İçimden gülümseyerek ” İçindenim yâr taaa içinden “ demek geçiyor.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mrt 2013 #264 Secde'de öldür beni YA RAB Ve dilimde son cümle ,'Süphane Rabbiyel Alâ' ♥
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mrt 2013 #266 öykü deniz dediki: tm bi müslümana yakışrrrrr buda Genişletmek için tıklayın... Evet öyle gercekten
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mrt 2013 #268 öykü deniz dediki: tbrklerr sana allh razı olsn Genişletmek için tıklayın... Amiiiiin, insaallah hepimizden de olsun
öykü deniz dediki: tbrklerr sana allh razı olsn Genişletmek için tıklayın... Amiiiiin, insaallah hepimizden de olsun