S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mrt 2013 #272 öykü deniz dediki: hmm hç sordmm rapcisn galiba Genişletmek için tıklayın... Öyleydim evet Simdi yapmiyorum ama..
öykü deniz dediki: hmm hç sordmm rapcisn galiba Genişletmek için tıklayın... Öyleydim evet Simdi yapmiyorum ama..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mrt 2013 #274 öykü deniz dediki: okuyosn galiba drslrden dolayımı?? Genişletmek için tıklayın... Okul ve is evet..Zamanim olmuyor cok..
öykü deniz dediki: okuyosn galiba drslrden dolayımı?? Genişletmek için tıklayın... Okul ve is evet..Zamanim olmuyor cok..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mrt 2013 #276 Ey sevgili!.. Sana sabır düştü. Bana h'ar.. Ve sen Sevgili en çok sabrın yakıştığı kuyudaki Yusuf olmalısın.. Ve ben Sevgili h'ar içindeki İbrahim misali beklemekteyim Vakt-i Vuslati..
Ey sevgili!.. Sana sabır düştü. Bana h'ar.. Ve sen Sevgili en çok sabrın yakıştığı kuyudaki Yusuf olmalısın.. Ve ben Sevgili h'ar içindeki İbrahim misali beklemekteyim Vakt-i Vuslati..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mrt 2013 #277 Gözlerimin diyorum, Ayakları olsa; - Çıkıp sana koşacaklar... Ferdi Baştan
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 7 Mrt 2013 #280 Neye niyet etsem, yine sen ol kısmetim.. Öyle ya, Uğruna her gece yıldızları vurduğum tek dileğimsin . . . Ezgin Kılıç
Neye niyet etsem, yine sen ol kısmetim.. Öyle ya, Uğruna her gece yıldızları vurduğum tek dileğimsin . . . Ezgin Kılıç