S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Nsn 2013 #661 Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum.Rüzgara, gelgite ya da denize aldırmıyorum artık;zamana yada kadere isyan etmiyorum, bana ait olan bana gelecek çünkü... (alıntı)
Huzur içinde ellerimi kavuşturuyor ve bekliyorum.Rüzgara, gelgite ya da denize aldırmıyorum artık;zamana yada kadere isyan etmiyorum, bana ait olan bana gelecek çünkü... (alıntı)
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Nsn 2013 #662 ____//Seni ne zaman düşünsem işin içine hep mesafeli bir düş giriyor ..\\____
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Nsn 2013 #663 Kuş Olmuş Kalbim, Ve Gelip Senin Pencerene Konmuş...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Nsn 2013 #664 Göğsünden dudaklarına, doğru sancılı bir isyan Kabardığında Bastırarak kalbini avuçlarınla Sesini okşadığımı bil...
Göğsünden dudaklarına, doğru sancılı bir isyan Kabardığında Bastırarak kalbini avuçlarınla Sesini okşadığımı bil...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Nsn 2013 #665 Yitirdiğin her şeyde kazandığın bir şey var.. Kazandığın her şeyde, biraz yitirdiklerin... Bu yüzden; birileri ısınıp dururken, dinmeyecek üşümelerin..
Yitirdiğin her şeyde kazandığın bir şey var.. Kazandığın her şeyde, biraz yitirdiklerin... Bu yüzden; birileri ısınıp dururken, dinmeyecek üşümelerin..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 20 Nsn 2013 #666 Coğrafyandım ya senin! Ütopyalarımı unuttum. Nehirlerimin akıntısına kapıldı umutlarımın harfleri Gölgelerinde üşüdü çiçeklerim. Yıktın şehirlerimin içinde ki minarelerimi. Göğe açılmıyor artık, senli düşlerimin elleri!
Coğrafyandım ya senin! Ütopyalarımı unuttum. Nehirlerimin akıntısına kapıldı umutlarımın harfleri Gölgelerinde üşüdü çiçeklerim. Yıktın şehirlerimin içinde ki minarelerimi. Göğe açılmıyor artık, senli düşlerimin elleri!
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 21 Nsn 2013 #667 - Ah ulαn hαyαt ; beş kuruş etmezsinde , Yαşıyorum işte , "αnnem üzülmesin diye" !'
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 21 Nsn 2013 #668 EY.....! yağmur gülüşlü Yar'im. !!. , Hüzne boyadım yokluğunu sen olmayan yüreğe rest çektim yağmur gülüşlü yar'im. . . bu çıkmaz kararlarım sana dır bilirim dua dua aminleyip . gözlerime ugurlayacagim... sabrım ol... dök beni damla damla yüreğine. . . umudum ol.. yalnızlığıma çare ol. . . gel..! hayrım ol..! yağmur kıskansin gülüşünu gel ey..! yar. . yitik manalarıma merhem ol da gel. geleceksin biliyorum. gülüşünü dokuyacağım yüreğime bilesin. . . bin kelam da olsan bitmeyecek bu bekleyişim.
EY.....! yağmur gülüşlü Yar'im. !!. , Hüzne boyadım yokluğunu sen olmayan yüreğe rest çektim yağmur gülüşlü yar'im. . . bu çıkmaz kararlarım sana dır bilirim dua dua aminleyip . gözlerime ugurlayacagim... sabrım ol... dök beni damla damla yüreğine. . . umudum ol.. yalnızlığıma çare ol. . . gel..! hayrım ol..! yağmur kıskansin gülüşünu gel ey..! yar. . yitik manalarıma merhem ol da gel. geleceksin biliyorum. gülüşünü dokuyacağım yüreğime bilesin. . . bin kelam da olsan bitmeyecek bu bekleyişim.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 21 Nsn 2013 #669 Hücrelerim dar gelmişti artık duygularıma İçimde ayaklanan duyguları bastırmam gerekiyordu Ya kan dökülecekti ya da mürekkep...
Hücrelerim dar gelmişti artık duygularıma İçimde ayaklanan duyguları bastırmam gerekiyordu Ya kan dökülecekti ya da mürekkep...