Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Ock 2019 #71 YoRuMSuZ dediki: Bu konuyla ilgili hazırlık yapalım o halde sömestri tatilinde neden olmasın. Genişletmek için tıklayın... Ben hazırım ama gündüz saatlerinde olursa benim için iyi olur tabii ki senin için de uygunsa
YoRuMSuZ dediki: Bu konuyla ilgili hazırlık yapalım o halde sömestri tatilinde neden olmasın. Genişletmek için tıklayın... Ben hazırım ama gündüz saatlerinde olursa benim için iyi olur tabii ki senin için de uygunsa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Ock 2019 #72 Bu aklımda tatilde bir yerlere gitmek durumunda kalmazsam kapsamlı bir söyleşiye kendini hazırla @AybüKe
Bu aklımda tatilde bir yerlere gitmek durumunda kalmazsam kapsamlı bir söyleşiye kendini hazırla @AybüKe
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Ock 2019 #73 YoRuMSuZ dediki: Bu aklımda tatilde bir yerlere gitmek durumunda kalmazsam kapsamlı bir söyleşiye kendini hazırla @AybüKe Genişletmek için tıklayın... Benim içinde aynı durum mevcut malum onbeş tatili çocuklar evde oğlan sünnet olacak annem gelecek zaman ve mekan denk gelirse yaparız artıkın
YoRuMSuZ dediki: Bu aklımda tatilde bir yerlere gitmek durumunda kalmazsam kapsamlı bir söyleşiye kendini hazırla @AybüKe Genişletmek için tıklayın... Benim içinde aynı durum mevcut malum onbeş tatili çocuklar evde oğlan sünnet olacak annem gelecek zaman ve mekan denk gelirse yaparız artıkın
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Tem 2021 #74 Konuyu hortlatayım eğer düşünen olursa buradan bana bildirebilir
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Tem 2021 #76 Sentinus dediki: yapıştır gelsin soruları hocam istersen. Genişletmek için tıklayın... Tamam gelsin hocam
Sentinus dediki: yapıştır gelsin soruları hocam istersen. Genişletmek için tıklayın... Tamam gelsin hocam
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 30 Tem 2021 #77 @ YoRuMSuZ dediki: Bu konuyla ilgili hazırlık yapalım o halde sömestri tatilinde neden olmasın. Genişletmek için tıklayın... Bende isterim bana ne ben 6 aylikmiyim
@ YoRuMSuZ dediki: Bu konuyla ilgili hazırlık yapalım o halde sömestri tatilinde neden olmasın. Genişletmek için tıklayın... Bende isterim bana ne ben 6 aylikmiyim
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Tem 2021 #78 yilmaz27 dediki: @ Bende isterim bana ne ben 6 aylikmiyim Genişletmek için tıklayın... Ne istiyorsun acaba röportaj mı @YoRuMSuZ yapsın istiyorsun zar☺
yilmaz27 dediki: @ Bende isterim bana ne ben 6 aylikmiyim Genişletmek için tıklayın... Ne istiyorsun acaba röportaj mı @YoRuMSuZ yapsın istiyorsun zar☺
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Tem 2021 #79 @yilmaz27 ile seve seve röportaj yaparım ancak ya bu gece ya yarın çıkıp memlekete gidiyorum.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 30 Tem 2021 #80 YoRuMSuZ dediki: @yilmaz27 ile seve seve röportaj yaparım ancak ya bu gece ya yarın çıkıp memlekete gidiyorum. Genişletmek için tıklayın... cok sevindim güle güle git bende vaz gecmistim zaten gece gece ne yazdigimi biliyommuki yenecek bir sey sandim ) di
YoRuMSuZ dediki: @yilmaz27 ile seve seve röportaj yaparım ancak ya bu gece ya yarın çıkıp memlekete gidiyorum. Genişletmek için tıklayın... cok sevindim güle güle git bende vaz gecmistim zaten gece gece ne yazdigimi biliyommuki yenecek bir sey sandim ) di