Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 19 Tem 2022 #832 Sagımda ne var agac var bir sürü Köyden selamlar
zevzek zevzek® Özel üye 19 Tem 2022 #833 Tatlı Cadı dediki: Sagımda ne var agac var bir sürü Köyden selamlar Genişletmek için tıklayın... Aleyküm selam tuz getir biraz gelirken başka neyi meshur
Tatlı Cadı dediki: Sagımda ne var agac var bir sürü Köyden selamlar Genişletmek için tıklayın... Aleyküm selam tuz getir biraz gelirken başka neyi meshur
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 19 Tem 2022 #834 Tatlı Cadı dediki: Sagımda ne var agac var bir sürü Köyden selamlar Genişletmek için tıklayın... a selam bendende köye selamlar
Tatlı Cadı dediki: Sagımda ne var agac var bir sürü Köyden selamlar Genişletmek için tıklayın... a selam bendende köye selamlar
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 19 Tem 2022 #835 zevzek dediki: Aleyküm selam tuz getir biraz gelirken başka neyi meshur Genişletmek için tıklayın... Çankırı- tozu tuzu kızı demişler istediğin tuz olsun bea
zevzek dediki: Aleyküm selam tuz getir biraz gelirken başka neyi meshur Genişletmek için tıklayın... Çankırı- tozu tuzu kızı demişler istediğin tuz olsun bea
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 19 Tem 2022 #836 yilmaz27 dediki: a selam bendende köye selamlar Genişletmek için tıklayın... Aleykümselam
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 19 Ags 2022 #838 Kafamı cevirdim ne varmıs die Koltuk var pekte iç acıcı bir sey deilmis
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Ags 2022 #839 bir yığın yıkanmış çamaşır ütücü bekliyor kim yapacaksa köyün muhtarını aradım pazar diye çıkmadı bir daha bana isi düşer
bir yığın yıkanmış çamaşır ütücü bekliyor kim yapacaksa köyün muhtarını aradım pazar diye çıkmadı bir daha bana isi düşer
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 21 Ags 2022 #840 yilmaz27 dediki: bir yığın yıkanmış çamaşır ütücü bekliyor kim yapacaksa köyün muhtarını aradım pazar diye çıkmadı bir daha bana isi düşer Genişletmek için tıklayın... Ben yaptım bugün bir sürü enem adamla çocuğu alıştırmışım ütüsüz hiçbir sey giymiyolar hele kücük sıpa pijama takımlarını bile ütülettiriyo Nevresim neyinleri de ütülüyorum
yilmaz27 dediki: bir yığın yıkanmış çamaşır ütücü bekliyor kim yapacaksa köyün muhtarını aradım pazar diye çıkmadı bir daha bana isi düşer Genişletmek için tıklayın... Ben yaptım bugün bir sürü enem adamla çocuğu alıştırmışım ütüsüz hiçbir sey giymiyolar hele kücük sıpa pijama takımlarını bile ütülettiriyo Nevresim neyinleri de ütülüyorum