çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Ags 2022 #842 Tatlı Cadı dediki: Ben yaptım bugün bir sürü enem adamla çocuğu alıştırmışım ütüsüz hiçbir sey giymiyolar hele kücük sıpa pijama takımlarını bile ütülettiriyo Nevresim neyinleri de ütülüyorum Genişletmek için tıklayın... uzak olmasaydi getirirdim elin deymisken
Tatlı Cadı dediki: Ben yaptım bugün bir sürü enem adamla çocuğu alıştırmışım ütüsüz hiçbir sey giymiyolar hele kücük sıpa pijama takımlarını bile ütülettiriyo Nevresim neyinleri de ütülüyorum Genişletmek için tıklayın... uzak olmasaydi getirirdim elin deymisken
-araz- EYVALLAH... V.I.P 23 Ags 2022 #843 Tatlı Cadı dediki: Çankırı- tozu tuzu kızı demişler istediğin tuz olsun bea Genişletmek için tıklayın... çankırıya selamlar.neresi çankırının
Tatlı Cadı dediki: Çankırı- tozu tuzu kızı demişler istediğin tuz olsun bea Genişletmek için tıklayın... çankırıya selamlar.neresi çankırının
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 24 Ags 2022 #845 -araz- dediki: çankırıya selamlar.neresi çankırının Genişletmek için tıklayın... A.s Korgun
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Ags 2022 #848 Çamaşır makinesi çalışıyor
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 29 Ags 2022 #849 Emin olmamakla birlikte galiba buğday etkili tarla
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 30 Ags 2022 #850 Kolum