Sanal Bebek

• Konuyu açan Konuyu açan r0se
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
beni geçtim diğer kardeşlerimde de yoktu,çok cahil kaldım konuya,yine bir oyuncak vardı burda onu da hiç görmemiştim :S
Herkesde yoktu bizde birinden görüp aldık öyle gtti dedmya zorla aldırmıstım o zamnlar nasıl oldu bilmiyorm :)
:) hiçççç görmedim, bilmiyorum bu neydiki.
Abla bu oyuncak içinde bebek falan oluyor altını değişiyosun sut falan verıyodun öyle tusları falan vardı uyuyordu falan altını ıslatınca değişmeyince ölüyodu aç brakınca ölüyodu değişik bişydi
Hatırlıyorum çevremdeki arkadaşlarda vardı ama benim hiç olmadı :)
okudugum yorumlardan yola çıkarak senın zaten hiç oyuncagn olmamıs :) kıyamam ya bnmde pek fazla olmamıstı barbie bebeklerle kumlarla oynardık butun gün sokak oyunları işte bunuda nasıl aldılar nasıl aldırdım blmıyorm :) sansa yanı

ilkokul dönemindeydik arkadaşım aldığında bu bebek canlı besliyosun büyütüyosun altını temizliyosun eğer bakamazsan ölür demişti -çok film seyrederdim o dönemlerde büyük kuzenlere takılıp- gerçek sandım anlattığını korktum hiç istemedim o yüzden sanal bebeği tekrar karşılaştığımda çoktan büyümüştüm gerçeğin farkına vardım ama yine beslemedim içimdeki o küçük korkak keşke demesin diye.. :P :D

okudugum yorumlardan yola çıkarak senın zaten hiç oyuncagn olmamıs :) kıyamam ya bnmde pek fazla olmamıstı barbie bebeklerle kumlarla oynardık butun gün sokak oyunları işte bunuda nasıl aldılar nasıl aldırdım blmıyorm :) sansa yanı

evet olmadı hiç :) biz çoğunlukla mahallede oynardık arkadaşlarla :)

Benim de olmadı ama çevremde çok gördüm bunlardan. Özellikle kızlar severdi bunu :)
Evet kız şeysiydiii :)
ilkokul dönemindeydik arkadaşım aldığında bu bebek canlı besliyosun büyütüyosun altını temizliyosun eğer bakamazsan ölür demişti -çok film seyrederdim o dönemlerde büyük kuzenlere takılıp- gerçek sandım anlattığını korktum hiç istemedim o yüzden sanal bebeği tekrar karşılaştığımda çoktan büyümüştüm gerçeğin farkına vardım ama yine beslemedim içimdeki o küçük korkak keşke demesin diye.. :P :D
kıyamamm :) çocukluk işte
Yeni modelleri çıkmistir bunların son teknoloji :D

evet telefonlara bile geldi artık :) yanı öyleymiş bnde yeni öğrendim :D
@ROSE canımmm biliyorum bunu yaşım ortaya çıkmasın diye şaka yaptım. Liseli yıllarımda vardı sanırım bu sanal bebek :)
anladım ablacimm :) olablır ya görmemıs olablırsın dye anlattm ne bileym :) bende mesela çogu seyi bilmiyorm sokakta oyun oynamaktan oyuncaklara sıra glmıyordu :)

Geri