Sanal Bebek

• Konuyu açan Konuyu açan r0se
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
ben ne gördüm,ne duydum :( benim bir bebeğim vardı hala annemlerde gerçi,altında kutusu vardı,üstünde yaylı şortu,suyu dolduruyordum,şortu indirince karşı tarafı suluyordu,çiş yapan bebekti,baya bildiğin kocaman bir bebekti,korsan vardı ellerimi hareket ettirince şarkı söyleyip,oturan,kalkan ama bunu hiç görmeim,tam benlikmiş bu oyuncak :)

bu tamagotchi degil midir ya :))) enee zengin cocuklarin vardi bundan :D benim hic olmadi gözümde kaldi ama. ne zaman görsem ne kadar cok istedigimi hatirlarim. imkansizdi hayalimdi :)

benim zamanimda baya pahaliydi annem alamayiz derdi bende hep hayalini kurardim :) ya böyle yediriyorsun iciriyorsun oynuyorsun. anahtarinada takabiliyordun bazilarini cok tatli birsey ya :)

duyanda aramızda yıllar var sanacak,terlik geliyor yeminle :) 2. çocuğuna hamile bir kadın olarak hala oyuncak bebek hastası biriyim ve düşün,düşün hatırlamıyorum bilmiyorum bu oyuncağı...yedirip,içirip,oynuyoruz ama benim haberim yok bundan tüü bana,babama mesaj atayım şimdi alsın bana :(

duyanda aramızda yıllar var sanacak,terlik geliyor yeminle :) 2. çocuğuna hamile bir kadın olarak hala oyuncak bebek hastası biriyim ve düşün,düşün hatırlamıyorum bilmiyorum bu oyuncağı...yedirip,içirip,oynuyoruz ama benim haberim yok bundan tüü bana,babama mesaj atayım şimdi alsın bana :(

Android telefonlarda var şimdi :D hemde ölümsüz Pou idi galiba adı.

Geri