Sanalda tanıştığınız kişilerle reelde görüşmek istermiydiniz?

Sanalda tanıştığınız kişilerle reeldede tanışmak istermiydiniz ?

• Evet

Oy: 8 26.7%
  • Hayır

Oy: 1 3.3%
  • Bazılarıyla

Oy: 21 70.0%

• Toplam katılan
    30
@YoRuMSuZ doğrularımı değiştirmeye çalışmak gibi bir yükümlülük hissetmen tuhaf olurdu zaten. :) Sanırım yanlış anladın beni, senin düşüncelerini yargılamak ya da sana kendi doğrularımı empoze etmeye çalışarak tepkini çekmek için yazmadım. Senin ne demek istediğini de anladım elbette.. ve bahsettiğin şey için zaman gerekli, bunu da söyledim. Mesela şu an çat kapı gelsen, güvenip seni eve alır mıydım sence; ya da sen beni alır mıydın? Elbette hayır. Aslına bakarsan farklı şeylerden bahsetmiyoruz. Burada bir aile ortamı olduğunu gözlemlediğim ve buna dahil olmak istediğim için üye oldum.

Bir de olaya şu açıdan bakmalı.. bu önyargı şuna benziyor, hani bir işverenin, iş başvurusunda bulunan yeni mezuna "tecrüben yok" demesine.. sen şans vermezsen, o şans vermezse, o adam hiçbir şekilde tecrübe kazanamayacak zaten. Benim bahsettiğim şey, bildiğin açık alanda, toplumun içinde 'dayının yerinde' İzmir sandviç yemek! :) Şimdi düşünüyorum da, o adama güvenmişim güvenmemişim kaç yazar.. çünkü onu zaten böyle böyle tanıyacağım. Ne olabilir aklında en kötü ihtimalle; toplu katliam, hırsızlık, adam kaçırma? :) ha bu noktada, "hadi, hemen şimdi beni bağrınıza basın" da demiyorum örneğin.. senden önce, ben korkarım bunu söylemeye zaten. Söylediğim gibi, zaman.. zamanla insanın kullandığı tek bir kelimeden bile onun hakkında bir şeyler çıkarabilirsin..

Düzenleyen yönetici:
Ben buradaki herkesle tanışırdım çünkü hepsini tanıyorum hemde hiç tereddüt etmezdim :-)
Evet @orky sende zamanla foruma dahil oldukça, birbirimizle kaynaştıkça eminim senin içinde böyle düşünülecektir :)
Ama şu var biz Türkiye gibiyiz. Bir çoğumuz ayrı şehirlerde ve kimimiz çalışıyor, kimimiz okuyor. Bu yüzden hepimizin bir araya gelmesi çok zor. Ancak aynı şehirlerdeki kişiler kendi aralarında buluşma düzenlerse olabilecek birşey :)
Umarım anlaşılmışımdır :) ve sende umarım kalıcı olursun aramızda :)

Düzenleyen yönetici:
evet isterim :) mesela silkroad onlinedan bir arkadaşla tanışmıştım ankaralı.. ben çankırıda oturuyorum.. çıkıp yanıma gelmişti misafirim olmuştu.. baya eğlenmiştik :)

Sanalda tanışıp , uzun süreli muhabetin ardından bir iki kişiyle reeldede görüştüm. Ve beni hiç yanıltmadılar. Çerezforumdada bu şekilde yanılmayacağımı düşünüyorum.

Tamamen özgüven ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sanalda farklı bir kişiliği yansıtan bireyler zaten bu tür platformlardan dostluk arkadaşlık kuramaz. Kuramadığı gibi bunu reel hayatlarına taşıyamazlar.
Herkesi kendisi gibi gören birkaç arkadaşımız GÜVEN konusundan bahsetmiş. Öncelik olarak sizin karşı tarafa bir güven sağlamanız,bir garanti vermeniz gerekiyor. Aksi halde meyvesini almanız mümkün değil.

İnsan hayatıbda gizlilik kalmadığı için reel sanal çok da birşey değistirmiyor
Tanıştığım insanlar vardı ve fark göremedim sanal ve reel arasında

Biz @KıRMıZı 'mla görüştük valla iki kez. İkiyle sınırlı kalmamasını umut ediyorum :-)

Tabi forumda diğer arkadaşlarıda tanımak isterim :)

@nazenin 'm ahhh keşke buralarda olsan sende =SS

Düzenleyen yönetici:
Geri