CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 11 Nsn 2022 #31 Elbette bazıları ile bunu istemek normal. Çok yaşanan bir durum
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 11 Nsn 2022 #32 Çok fazla kişi ile tanışıp, görüştüm. Bir kaçı ile 10 seneden fazladır görüşüyorum bile hala. Karşılıklı güven ortamı sağlandığı takdirde olabilitesi çok yüksek bir ola bence.
Çok fazla kişi ile tanışıp, görüştüm. Bir kaçı ile 10 seneden fazladır görüşüyorum bile hala. Karşılıklı güven ortamı sağlandığı takdirde olabilitesi çok yüksek bir ola bence.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Nsn 2022 #33 Artık sanal - reel o kadar iç içe girdi ki çok olağan karşılanan durumlar bunlar. Ama önce güven olmalı tabi ki.
Artık sanal - reel o kadar iç içe girdi ki çok olağan karşılanan durumlar bunlar. Ama önce güven olmalı tabi ki.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Hzr 2022 #34 G Ü V E N M İ Ş T İ M. Cümlesinin Kırılmış Yanını, Artık hiç birşeyle O N A R A M A Z S l N l Z
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 8 Hzr 2022 #36 Uzi dediki: Daha önce görüştüğüm olmuştu. Bazıları sadece sanal ama bazıları gerçek Genişletmek için tıklayın... Şimdi biz görüşemedik die sen sana sanal mı diyorsun ceycey Ben kimseyle görüşmedim ama görüşmem anlamına gelmiyor tabiki
Uzi dediki: Daha önce görüştüğüm olmuştu. Bazıları sadece sanal ama bazıları gerçek Genişletmek için tıklayın... Şimdi biz görüşemedik die sen sana sanal mı diyorsun ceycey Ben kimseyle görüşmedim ama görüşmem anlamına gelmiyor tabiki
Uzi Katılımcı 8 Hzr 2022 #37 Tatlı Cadı dediki: Şimdi biz görüşemedik die sen sana sanal mı diyorsun ceycey Ben kimseyle görüşmedim ama görüşmem anlamına gelmiyor tabiki Genişletmek için tıklayın... Her görüştüğünde gerçek olmuyor ki Felsefe yaptırma bana Yeni yeni kendime geliyorum
Tatlı Cadı dediki: Şimdi biz görüşemedik die sen sana sanal mı diyorsun ceycey Ben kimseyle görüşmedim ama görüşmem anlamına gelmiyor tabiki Genişletmek için tıklayın... Her görüştüğünde gerçek olmuyor ki Felsefe yaptırma bana Yeni yeni kendime geliyorum
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 8 Hzr 2022 #38 Uzi dediki: Her görüştüğünde gerçek olmuyor ki Felsefe yaptırma bana Yeni yeni kendime geliyorum Genişletmek için tıklayın... Her görüştüğüm diyince aklıma birsey geldi Neyse sustum Olsun olsun atlattın cok şükür bu günü
Uzi dediki: Her görüştüğünde gerçek olmuyor ki Felsefe yaptırma bana Yeni yeni kendime geliyorum Genişletmek için tıklayın... Her görüştüğüm diyince aklıma birsey geldi Neyse sustum Olsun olsun atlattın cok şükür bu günü
Uzi Katılımcı 8 Hzr 2022 #39 Tatlı Cadı dediki: Her görüştüğüm diyince aklıma birsey geldi Neyse sustum Olsun olsun atlattın cok şükür bu günü Genişletmek için tıklayın... Ne geldi aklına merak ettim
Tatlı Cadı dediki: Her görüştüğüm diyince aklıma birsey geldi Neyse sustum Olsun olsun atlattın cok şükür bu günü Genişletmek için tıklayın... Ne geldi aklına merak ettim