r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #1 Burada sevdiğiniz şarkıların yerli yabancı sözlerinden, en can alıcı ve sizi en çok etkileyen cümleleri paylaşabilirsiniz.
Burada sevdiğiniz şarkıların yerli yabancı sözlerinden, en can alıcı ve sizi en çok etkileyen cümleleri paylaşabilirsiniz.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #2 'Beni hoyrat bir makasla, ah eski bir fotoğraftan oydular. Orada kaldı yanağımın yarısı, kendini boşlukla tamamlar.''
'Beni hoyrat bir makasla, ah eski bir fotoğraftan oydular. Orada kaldı yanağımın yarısı, kendini boşlukla tamamlar.''
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #3 "Vakit tamam seni terk ediyorum, bu incecik bir veda havasıdır. Parmak uçlarına değen sıcaklık; incinen bir hayatın yarasıdır."
"Vakit tamam seni terk ediyorum, bu incecik bir veda havasıdır. Parmak uçlarına değen sıcaklık; incinen bir hayatın yarasıdır."
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #5 'Yağmurlu bir akşamüstü; radyo açık, köprüdeydim. Derken bir anda farkettim, başka bir hayat yok ki?''
'Yağmurlu bir akşamüstü; radyo açık, köprüdeydim. Derken bir anda farkettim, başka bir hayat yok ki?''
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #6 O kadar açılmış ki gözlerim, boğulmuşum Bir tane sen öldürüp, dokuz doğurmuşum
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #7 Seni yerlerde göklerde bulamazlarken bende gizli olduğunu sezenler olmuş.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #8 Seni yerlerde göklerde bulamazlarken bende gizli olduğunu sezenler olmuş.