r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #22 Bu ne senden ilk kaçışım ne de ilk düşüşün yüreğime, ne bu serden son geçişim ne de son küsüşüm kaderime.
Bu ne senden ilk kaçışım ne de ilk düşüşün yüreğime, ne bu serden son geçişim ne de son küsüşüm kaderime.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #23 Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık, hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık...
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #24 Derler ki, bir yerden sonra acımaz daha fazla. Zaten aşk kötü bir şaka, anlamaya çalışma.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #26 Senin alev gözlerin, eritse şu ruhumu, buz olur kesilirim yanarken içim.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #27 Ve aşk şimdi çok uzakta uyuyan bir çocuğun kalbidir ve şimdi bir kalbi bir bedenden ayırıp gitmenin tam vaktidir.
Ve aşk şimdi çok uzakta uyuyan bir çocuğun kalbidir ve şimdi bir kalbi bir bedenden ayırıp gitmenin tam vaktidir.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #28 Elimle içtim derdin zehrini, hata benim, günah benim, suç benim.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #30 Çok seneler geçti senden sonra Ben hep yalancı aşklar yaşadım Hiçbir zaman ölmeyen şarkılar gibi Ben hiç seni unutmadım.
Çok seneler geçti senden sonra Ben hep yalancı aşklar yaşadım Hiçbir zaman ölmeyen şarkılar gibi Ben hiç seni unutmadım.