r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #11 Aşk bir uçurumdan düşmek gibidir, bu yüzden sevgiliye yar denilir.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #12 Duygularıma esir oluyorum seni görünce, insan bin kere mi yanıyor bir kere sevince? Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim, bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim.
Duygularıma esir oluyorum seni görünce, insan bin kere mi yanıyor bir kere sevince? Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim, bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #13 Ardımdan deli diyorlar belki de yalan değil. Yanımda bile uzaksın, nasıl dayansın gönül?
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #14 Kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama yokluğunda ne gidebildim, ne de kaldım.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #15 Kaç kere yemin ettim, kaç gönüle de girdim, sensiz yapamıyorum, bak yine geri geldim.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #16 Sensizliğin acısını sen nerden bileceksin? Sen hiç sensiz kalmadın ki. Mevsimleri saymadın ki!
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #17 Aşk hata değil, utanılmaz aşklardan, gün gelir hata yapmayı da özlersin.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #19 Senden ayrı günlerimi, sana nasıl anlatsam ki. Mevsimsiz çiçekler gibi, yarım kaldım inan ki.
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Eyl 2019 #20 Yağmur vururken cama, dalarken gece gama, özleyen kollarıma usulca sokul yeter.