Mehmet_sait Üyecik 17 Eyl 2011 #1 Herkese merhaba arkadaşlar Ben mehmet bernn tavsiyesiyle burdayım keyifli forumlar dilerim şimdilik
YounG_MaN Usta 17 Eyl 2011 #3 İyi forumlar yardıma ihtiyacınız olursa biz burdayız tekrar hoşgeldiniz.
BeReNN Alyam? Özel üye 17 Eyl 2011 #4 Hoşgeldin mehmet umarım foruma alışırsın sen forumlardan anlamazsın ama burda sana herkes yardım eder ben zaten hep varım
Hoşgeldin mehmet umarım foruma alışırsın sen forumlardan anlamazsın ama burda sana herkes yardım eder ben zaten hep varım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Eyl 2011 #5 berenn dediki: Hoşgeldin mehmet umarım foruma alışırsın sen forumlardan anlamazsın ama burda sana herkes yardım eder ben zaten hep varım Genişletmek için tıklayın... sen varken alışmamak ne mümkün.. benide sen alıştırsın çiçeğim iyiki varsın..
berenn dediki: Hoşgeldin mehmet umarım foruma alışırsın sen forumlardan anlamazsın ama burda sana herkes yardım eder ben zaten hep varım Genişletmek için tıklayın... sen varken alışmamak ne mümkün.. benide sen alıştırsın çiçeğim iyiki varsın..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Eyl 2011 #6 Hoşgeldiniz keyifli forumlar İstediğiniz zaman bizde yardımcı oluruz.
BeReNN Alyam? Özel üye 17 Eyl 2011 #7 sitem dediki: sen varken alışmamak ne mümkün.. benide sen alıştırsın çiçeğim iyiki varsın.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler cnm çok dygulandım
sitem dediki: sen varken alışmamak ne mümkün.. benide sen alıştırsın çiçeğim iyiki varsın.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler cnm çok dygulandım
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 17 Eyl 2011 #8 bütün keyfimi kaçırdın koparacam o dilini...