selam kardeşleri hepınıze

merhaba arkadaşlar.öncelıkle kolay gelsın diyelım hepınıze.nasılsınız? burada bulunma sebebim sizlerden bir eskı necef dili olan harflerle ilgili çeviri yapılması. yardımcı olursanız çok sevinirim teşekurler.resım nasıl yuklerim yardımcı olurmusunuz.(resim yukleme konusunda yardımınıza ihtiyacım var yardım edermısınız?)

Aleykum selam gardaşşş. Oncelikle hosgeldin. Resim yukleme konusunda yardimci olabilirim. Yorum yazdigin kutucugun uzerinde yazi seklini falan ayalayabiliyorsun orada bir karenin icinde agac var (iyi bak :P) ona tikirdatiyorsun url'ini kopyaladigin resmin url'lini ekliyorsun tamama tikliyorsusn. Basarili olduysanda bana tesekkur ediyor dua ediyorsun :v hadi kolay gele :)

merhaba arkadaşlar.öncelıkle kolay gelsın diyelım hepınıze.nasılsınız? burada bulunma sebebim sizlerden bir eskı necef dili olan harflerle ilgili çeviri yapılması. yardımcı olursanız çok sevinirim teşekurler.resım nasıl yuklerim yardımcı olurmusunuz.(resim yukleme konusunda yardımınıza ihtiyacım var yardım edermısınız?)

10cjfwn.gif

Geri