~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 27 Ekm 2022 #11 CANISIKILANADAM dediki: Hoş geldiniz ve merhaba gerçi yeni miyim eski miyim karıştırma aşamasındayım Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum eskiden hatirlamadigim icin benim için yenisiniz siz de hoşgeldiniz diyerek karıştırdığınız çorbaya tuz atalım
CANISIKILANADAM dediki: Hoş geldiniz ve merhaba gerçi yeni miyim eski miyim karıştırma aşamasındayım Genişletmek için tıklayın... Hoşbuldum eskiden hatirlamadigim icin benim için yenisiniz siz de hoşgeldiniz diyerek karıştırdığınız çorbaya tuz atalım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Ekm 2022 #12 hos geldiniz @~Esinti~
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Ekm 2022 #13 ~Esinti~ dediki: Hoşbuldum yaradana şükür iyiyim sizleri sormalı Genişletmek için tıklayın... Daim olsun iyiliğiniz, çok şükür bende iyiyim. Tekrardan burada seni görmek güzel
~Esinti~ dediki: Hoşbuldum yaradana şükür iyiyim sizleri sormalı Genişletmek için tıklayın... Daim olsun iyiliğiniz, çok şükür bende iyiyim. Tekrardan burada seni görmek güzel