Taurus Üyecik 21 Eyl 2013 #1 Merhaba ben yeni üye oldum bu forumu abim aracılığyla gördüm ve çok hoşuma gitti güzel konular var daha önemlisi dostluk var inşallah iyi anlaşırız...
Merhaba ben yeni üye oldum bu forumu abim aracılığyla gördüm ve çok hoşuma gitti güzel konular var daha önemlisi dostluk var inşallah iyi anlaşırız...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 21 Eyl 2013 #3 Aramıza hoşgeldin @Taurus Keyifli forumlar diliyorum sana Abim aracılığıyla dediğine göre, abinde forumdan biri. Nicki nedir Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Aramıza hoşgeldin @Taurus Keyifli forumlar diliyorum sana Abim aracılığıyla dediğine göre, abinde forumdan biri. Nicki nedir
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 21 Eyl 2013 #5 Hoş geldin @Taurus iyi forumlar. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Eyl 2013 #8 Hoşgeldin @Taurus, iyi forumlar diliyorum. Ağabeyin de bizim foruma üye sanırım. Son düzenleme: 26 Ock 2014
Taurus Üyecik 22 Eyl 2013 #10 ZeyNoO dediki: Aramıza hoşgeldin @Taurus Keyifli forumlar diliyorum sana Abim aracılığıyla dediğine göre, abinde forumdan biri. Nicki nedir Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk abimin nick : Aries Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
ZeyNoO dediki: Aramıza hoşgeldin @Taurus Keyifli forumlar diliyorum sana Abim aracılığıyla dediğine göre, abinde forumdan biri. Nicki nedir Genişletmek için tıklayın... hoşbulduk abimin nick : Aries