Duman54 Üyecik 5 Eyl 2020 #1 Selam yeni geldim ilk forum üyeliğim hakkımda bir şey yazmam gerekiyormu bilmiyorum, şimdilik adım tolga diyerek başlamak istiyorum..
Selam yeni geldim ilk forum üyeliğim hakkımda bir şey yazmam gerekiyormu bilmiyorum, şimdilik adım tolga diyerek başlamak istiyorum..
Duman54 Üyecik 5 Eyl 2020 #3 buhurdan dediki: hoşgeldin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ediyorum hoş buldum
Duman54 Üyecik 5 Eyl 2020 #5 nazenin dediki: Hoşgeldiniz katılımcı olursunuz umarım Genişletmek için tıklayın... Mümkün olduğunca katılamaya çalışacağım..)))
nazenin dediki: Hoşgeldiniz katılımcı olursunuz umarım Genişletmek için tıklayın... Mümkün olduğunca katılamaya çalışacağım..)))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Eyl 2020 #6 Hoşgeldin Tolga.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 5 Eyl 2020 #8 İlklerin önemi vardır @Duman54 hoşgeldin. Kalıcı ve katılımcı olmanı diliyorum. Çok kısa sürede alışacağından eminim.
İlklerin önemi vardır @Duman54 hoşgeldin. Kalıcı ve katılımcı olmanı diliyorum. Çok kısa sürede alışacağından eminim.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 5 Eyl 2020 #9 Hosgeldiniz Duman54 keyifli forumlar