kOzMi Üye 14 Eyl 2011 #1 Merhaba arkadaşlar, Ben İstanbul'dan Recep.. Tanışmak ve kaynaşmak dileğiyle tekrardan merhaba..
Paradoks ... Elif ... Özel üye 14 Eyl 2011 #2 Kozmi üye adına bak ya sendende böyle bir şe beklenirdi irecep
BeReNN Alyam? Özel üye 14 Eyl 2011 #3 Hoşgeldin recep aramıza keyifli forumlar dilerim umarım sende kaynaşır bol paylaşım yaparsın
kOzMi Üye 14 Eyl 2011 #4 DiLa ** dediki: Kozmi üye adına bak ya sendende böyle bir şe beklenirdi irecep Genişletmek için tıklayın... Bu nick benim 10 küsür senedir kullandığım bir nicktir berenn dediki: Hoşgeldin recep aramıza keyifli forumlar dilerim umarım sende kaynaşır bol paylaşım yaparsın Genişletmek için tıklayın... Umarım dediğiniz gibi olur..
DiLa ** dediki: Kozmi üye adına bak ya sendende böyle bir şe beklenirdi irecep Genişletmek için tıklayın... Bu nick benim 10 küsür senedir kullandığım bir nicktir berenn dediki: Hoşgeldin recep aramıza keyifli forumlar dilerim umarım sende kaynaşır bol paylaşım yaparsın Genişletmek için tıklayın... Umarım dediğiniz gibi olur..
Paradoks ... Elif ... Özel üye 14 Eyl 2011 #5 berenn dediki: Hoşgeldin recep aramıza keyifli forumlar dilerim umarım sende kaynaşır bol paylaşım yaparsın Genişletmek için tıklayın... Sanmam Ben nie daha önce görmedim Öbürü daha güzeldi karakartalım
berenn dediki: Hoşgeldin recep aramıza keyifli forumlar dilerim umarım sende kaynaşır bol paylaşım yaparsın Genişletmek için tıklayın... Sanmam Ben nie daha önce görmedim Öbürü daha güzeldi karakartalım
kOzMi Üye 14 Eyl 2011 #6 DiLa ** dediki: Sanmam Ben nie daha önce görmedim Öbürü daha güzeldi karakartalım Genişletmek için tıklayın... İstersem çok paylaşım yaparım ama ortama bağlı bu Bu nick sanal alemde efsaneydi bir ara hayatım.
DiLa ** dediki: Sanmam Ben nie daha önce görmedim Öbürü daha güzeldi karakartalım Genişletmek için tıklayın... İstersem çok paylaşım yaparım ama ortama bağlı bu Bu nick sanal alemde efsaneydi bir ara hayatım.
kOzMi Üye 14 Eyl 2011 #9 berenn dediki: Hım evet karakartal sanki daha güzel Genişletmek için tıklayın... Black Eagle olarak kullanırdım Güℓüмѕє dediki: Hosgeldiniz. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim.
berenn dediki: Hım evet karakartal sanki daha güzel Genişletmek için tıklayın... Black Eagle olarak kullanırdım Güℓüмѕє dediki: Hosgeldiniz. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim.
Paradoks ... Elif ... Özel üye 15 Eyl 2011 #10 ortam süper ama ama ama nicke taktım ben . işte senin kabalığın n nick alırken bana sormadın Kaba herif nolacak
ortam süper ama ama ama nicke taktım ben . işte senin kabalığın n nick alırken bana sormadın Kaba herif nolacak