YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Hzr 2022 #1,621 Biri benden bahsetmiş olmalı kulağım çınladı @nazenin gelsin
Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Hzr 2022 #1,622 YoRuMSuZ dediki: Biri benden bahsetmiş olmalı kulağım çınladı @nazenin gelsin Genişletmek için tıklayın... Evet evet ben olabilir miyim o @CeSuRbEy gelsin
YoRuMSuZ dediki: Biri benden bahsetmiş olmalı kulağım çınladı @nazenin gelsin Genişletmek için tıklayın... Evet evet ben olabilir miyim o @CeSuRbEy gelsin
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Hzr 2022 #1,624 nein ben celdum @yesim434 gelsin komsumu özledim
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 15 Hzr 2022 #1,625 yilmaz27 dediki: nein ben celdum @yesim434 gelsin komsumu özledim Genişletmek için tıklayın... Komşun yok tatlı cadı olur mı
yilmaz27 dediki: nein ben celdum @yesim434 gelsin komsumu özledim Genişletmek için tıklayın... Komşun yok tatlı cadı olur mı
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Hzr 2022 #1,626 Tatlı Cadı dediki: Komşun yok tatlı cadı olur mı Genişletmek için tıklayın... olurda senden sonra kim gelsin ??
Tatlı Cadı dediki: Komşun yok tatlı cadı olur mı Genişletmek için tıklayın... olurda senden sonra kim gelsin ??
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 16 Hzr 2022 #1,629 CANISIKILANADAM dediki: @Asi Kız gelsin Genişletmek için tıklayın... Ben geldim asıl sen nerelerdesin bakim
CANISIKILANADAM dediki: @Asi Kız gelsin Genişletmek için tıklayın... Ben geldim asıl sen nerelerdesin bakim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Hzr 2022 #1,630 Benden sonra yüreği yanık biri gelsin. Yanmamışssa yazma arkadaş.