KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Hzr 2022 #1,641 @Tatlı Cadı gelirmi?! Gelir gelir
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 20 Hzr 2022 #1,642 Dayım çağırır da gelmem mi @yilmaz27 abimde gelsin
Orhan-38 Katılımcı 20 Hzr 2022 #1,643 Tatlı Cadı dediki: geldim geldim Ama cok koştum o kadar çağırdın ne ısmarlıyorsun @Orhan-38 gelsin Genişletmek için tıklayın... benden bir dondurma sıcakta iyi gider @Tatlı Cadı
Tatlı Cadı dediki: geldim geldim Ama cok koştum o kadar çağırdın ne ısmarlıyorsun @Orhan-38 gelsin Genişletmek için tıklayın... benden bir dondurma sıcakta iyi gider @Tatlı Cadı
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 20 Hzr 2022 #1,644 @zevzek gelsin
zevzek zevzek® Özel üye 20 Hzr 2022 #1,645 Asi Kız dediki: @zevzek gelsin Genişletmek için tıklayın... Geldim @Tatlı Cadı gelsin yarışalım biraz
Asi Kız dediki: @zevzek gelsin Genişletmek için tıklayın... Geldim @Tatlı Cadı gelsin yarışalım biraz
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 20 Hzr 2022 #1,646 zevzek dediki: Geldim @Tatlı Cadı gelsin yarışalım biraz Genişletmek için tıklayın... Geldim yarışalım hadi
zevzek dediki: Geldim @Tatlı Cadı gelsin yarışalım biraz Genişletmek için tıklayın... Geldim yarışalım hadi
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 20 Hzr 2022 #1,647 Orhan-38 dediki: Ek dosyayı görüntüle 84570 benden bir dondurma sıcakta iyi gider @Tatlı Cadı Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim dondurma her zaman iyi gider
Orhan-38 dediki: Ek dosyayı görüntüle 84570 benden bir dondurma sıcakta iyi gider @Tatlı Cadı Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim dondurma her zaman iyi gider
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 20 Hzr 2022 #1,648 @zevzek gelsin yarışıcakmısız hadi bakalım
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 21 Hzr 2022 #1,650 Geldim @Kizil Sonya gelsin