Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Arl 2022 #11 9 katılımcı süperrrr. Sitem edesim geldi. Neyse herkesin emeğine sağlık. Hepsi birbirinden güzel. Kullandım oyumu.
9 katılımcı süperrrr. Sitem edesim geldi. Neyse herkesin emeğine sağlık. Hepsi birbirinden güzel. Kullandım oyumu.
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 10 Arl 2022 #12 çok güzel fotoğraflar kendime oy vermek istedim ama elim gitmedi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Arl 2022 #13 ) Bende oy hakkimi kullandim )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Arl 2022 #14 Harika resimler gerçekten hepsi birbirinden güzel. Zengin arkadaşlardan bir sponsor bulamadık mı hala ?
Harika resimler gerçekten hepsi birbirinden güzel. Zengin arkadaşlardan bir sponsor bulamadık mı hala ?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Arl 2022 #15 Sevgili @YoRuMSuZ yarismaya ödülü ben koyacagim icin hiç baska sponsor aramayi düsünmedim bu yüzdende teklif bile etmedim )) bu isin icinden anlimin aki ile cikabilecegimi düsünüyorum yarisma bitene kadar iflas bayragini cekmez isem ) Son düzenleme: 10 Arl 2022
Sevgili @YoRuMSuZ yarismaya ödülü ben koyacagim icin hiç baska sponsor aramayi düsünmedim bu yüzdende teklif bile etmedim )) bu isin icinden anlimin aki ile cikabilecegimi düsünüyorum yarisma bitene kadar iflas bayragini cekmez isem )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Arl 2022 #17 Bunca aydir parayi biriktiriyordum )) kimseye bir kahve bile ismarlamadan demeki karadeniz kadinlarin bir bildigi var imis herdayim ))
Bunca aydir parayi biriktiriyordum )) kimseye bir kahve bile ismarlamadan demeki karadeniz kadinlarin bir bildigi var imis herdayim ))
KeReM @ Özel Üye Özel üye 10 Arl 2022 #18 Hepsi birbirinden güzel fotoğraflar, herkesin gözüne sağlık. Başarılar.
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 10 Arl 2022 #19 Düşünün düşünün ben hediyemi isterim banane banane kırk yılda bir yarışmaya katıldım
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 11 Arl 2022 #20 Fotoğraflar çok güzel emeğinize sağlık arkadaşlar Üç oy hakkımın hepsini kullandım