yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Arl 2022 #31 @Sentinus haha anladim ben sen yarismaya katilan herkesi üzerime kiskirtacan degilmi oysa ben yavastan birsey uydurup paralari ödemeyecektim )) haha bu durumda beylere para ödülü yok Bayanlara ödülleri hak edene gidecek )
@Sentinus haha anladim ben sen yarismaya katilan herkesi üzerime kiskirtacan degilmi oysa ben yavastan birsey uydurup paralari ödemeyecektim )) haha bu durumda beylere para ödülü yok Bayanlara ödülleri hak edene gidecek )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Arl 2022 #33 Para konusuna gelince Cinsiyet esitligi yok ama Cocuk ev is temizlik konusunda esitiz )
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Arl 2022 #35 @Sentinus ya bende dünyaya esit sekilde bakiyorum )) iki hayati birlikte götürdügüm icin
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Arl 2022 #36 yesim434 dediki: @Sentinus ya bende dünyaya esit sekilde bakiyorum )) iki hayati birlikte götürdügüm icin Genişletmek için tıklayın... evet iki gözünle bakiyorsunda bana birini kapattinda öyle bakiyorsun gibi geldi cünki tek tarafli bakiyorsun
yesim434 dediki: @Sentinus ya bende dünyaya esit sekilde bakiyorum )) iki hayati birlikte götürdügüm icin Genişletmek için tıklayın... evet iki gözünle bakiyorsunda bana birini kapattinda öyle bakiyorsun gibi geldi cünki tek tarafli bakiyorsun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Arl 2022 #37 @yilmaz27 sen öyle san komsum kisin iki göz ile yazin tek göz ile bakiyorum )
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 13 Arl 2022 #38 Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yaptık. Hadi hayırlısı
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Arl 2022 #39 merakettim dediki: Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yaptık. Hadi hayırlısı Genişletmek için tıklayın... Meraklılık bana geçti kaç numaraya oy kullandın paralar benden çıkacak ona göre
merakettim dediki: Oyumuzu kullandık, vatandaşlık görevimizi yaptık. Hadi hayırlısı Genişletmek için tıklayın... Meraklılık bana geçti kaç numaraya oy kullandın paralar benden çıkacak ona göre
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 13 Arl 2022 #40 yesim434 dediki: Meraklılık bana geçti kaç numaraya oy kullandın paralar benden çıkacak ona göre Genişletmek için tıklayın... Sandıklar açılınca öğrenirsin canikom
yesim434 dediki: Meraklılık bana geçti kaç numaraya oy kullandın paralar benden çıkacak ona göre Genişletmek için tıklayın... Sandıklar açılınca öğrenirsin canikom