kelebek -ütopik- V.I.P 19 Ekm 2007 #11 Aynı konuyu ekleyecektim baktım ki eklenmiş. Yazık ya hakikaten çok yazık.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ekm 2007 #12 Bu konu şu an benim de mailime geldi. Okudum ve tam eklemek üzereydim ki ... Teşekkürler paylaşım için.
Bu konu şu an benim de mailime geldi. Okudum ve tam eklemek üzereydim ki ... Teşekkürler paylaşım için.
çılgınım_www Forum Tutkunu 31 Ekm 2007 #13 teşekkürler ben de tam eklicektimki neyse teşkrler güsel ve önemli bir konu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 31 Ekm 2007 #14 çılgınım_www dediki: teşekkürler ben de tam eklicektimki neyse teşkrler güsel ve önemli bir konu Genişletmek için tıklayın... Espri iyi de, eğlence bölümü değil.
çılgınım_www dediki: teşekkürler ben de tam eklicektimki neyse teşkrler güsel ve önemli bir konu Genişletmek için tıklayın... Espri iyi de, eğlence bölümü değil.
çılgınım_www Forum Tutkunu 31 Ekm 2007 #15 tamam ya niye kızıyon hemencik zaten moralim bozuk bu konular daha da üzüyor beni yanlışlıkla geldim buraya zaten özür dilerim
tamam ya niye kızıyon hemencik zaten moralim bozuk bu konular daha da üzüyor beni yanlışlıkla geldim buraya zaten özür dilerim