MeRciMeK V.I.P V.I.P 20 Mrt 2011 #11 Sihirli değenek olsa önümdeki kağıda dokundursam pat hepsi dolsa ne kadan mutlu olurdum
~meLek~ GalataSaray'ım 6 Ags 2013 #16 Bnde insanların bnim hakkındaki düşüncelerini...yani insanların aklını okuyabilmeyi çokkk ama çoookk isterdim..
Bnde insanların bnim hakkındaki düşüncelerini...yani insanların aklını okuyabilmeyi çokkk ama çoookk isterdim..
Aries Katılımcı 6 Ags 2013 #17 Şu an olsa şu 15 mesaj atmanlazımki link gönder 100 mesaj atki ö.m at 50 mesaj atki bilmem ne yap saçmalığını yok ederdim
Şu an olsa şu 15 mesaj atmanlazımki link gönder 100 mesaj atki ö.m at 50 mesaj atki bilmem ne yap saçmalığını yok ederdim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Ags 2013 #18 Aries dediki: Şu an olsa şu 15 mesaj atmanlazımki link gönder 100 mesaj atki ö.m at 50 mesaj atki bilmem ne yap saçmalığını yok ederdim Genişletmek için tıklayın... Bir kuralım saçmalık olduğu kişilere göre mi belirlenecek ???
Aries dediki: Şu an olsa şu 15 mesaj atmanlazımki link gönder 100 mesaj atki ö.m at 50 mesaj atki bilmem ne yap saçmalığını yok ederdim Genişletmek için tıklayın... Bir kuralım saçmalık olduğu kişilere göre mi belirlenecek ???
Aries Katılımcı 6 Ags 2013 #19 YoRuMSuZ dediki: Bir kuralım saçmalık olduğu kişilere göre mi belirlenecek ??? Genişletmek için tıklayın... Yanılmıyorsam elimde sihirli değnek vardı buda istediğimi yapabileceğim anlamına geliyo ve bu sırada içimden bu geçiyor
YoRuMSuZ dediki: Bir kuralım saçmalık olduğu kişilere göre mi belirlenecek ??? Genişletmek için tıklayın... Yanılmıyorsam elimde sihirli değnek vardı buda istediğimi yapabileceğim anlamına geliyo ve bu sırada içimden bu geçiyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Ags 2013 #20 Aries dediki: Yanılmıyorsam elimde sihirli değnek vardı buda istediğimi yapabileceğim anlamına geliyo ve bu sırada içimden bu geçiyor Genişletmek için tıklayın... O halde buna "saçmalık" diye bir kulp takmadan da sihirli değneği kullanabilirsin. Her şey dilimizde...
Aries dediki: Yanılmıyorsam elimde sihirli değnek vardı buda istediğimi yapabileceğim anlamına geliyo ve bu sırada içimden bu geçiyor Genişletmek için tıklayın... O halde buna "saçmalık" diye bir kulp takmadan da sihirli değneği kullanabilirsin. Her şey dilimizde...