Aries Katılımcı 6 Ags 2013 #21 haklısın saçmalık biraz aşırı oldu yorumum rahatsız ettiyse seni özür dilerim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Ags 2013 #22 @cemree taa 2011 deki fikrimi beğenmişsin Bu kez filozifik yaklaşıp huzur diliyorum. Sadece huzur Son düzenleme: 26 Ock 2014
cemree =)=) V.I.P 6 Ags 2013 #23 Sihirli bir değneğim olsaaa.... bir kopyam olsun ve o benim yerime sabah temizlik yaparken ben geziyim isterdim yarın canımı çıkartacaklar şu sihirli değnek gerçek olmalıydı ya
Sihirli bir değneğim olsaaa.... bir kopyam olsun ve o benim yerime sabah temizlik yaparken ben geziyim isterdim yarın canımı çıkartacaklar şu sihirli değnek gerçek olmalıydı ya
cemree =)=) V.I.P 6 Ags 2013 #24 YoRuMSuZ dediki: @cemree taa 2011 deki fikrimi beğenmişsin Bu kez filozifik yaklaşıp huzur diliyorum. Sadece huzur Genişletmek için tıklayın... Zamanın ne önemi var demek ki öyle bir yorum yapmışsın ki günümüzde bile hala geçerli Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ dediki: @cemree taa 2011 deki fikrimi beğenmişsin Bu kez filozifik yaklaşıp huzur diliyorum. Sadece huzur Genişletmek için tıklayın... Zamanın ne önemi var demek ki öyle bir yorum yapmışsın ki günümüzde bile hala geçerli
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Tem 2021 #28 butun hayvanlarin dilinden anlamak isterdim