Sıra Sentinus'da sanırım :-)

Kendisinin uzaktan takipcisi olarak yazdıkları ile iç dünyasını bize açan yüreği güzelliklere hakkeden insanlardan biri. Böyle insanlar zor bulunuyor. kendini hiç bozmadığın için takdirlerimi sunarım.

Dipnot; Biraz fazla irdelemistim. Trabzon'da doğup Beşiktaş ile bütün olmuş insan. Büyük Cesaret :) yolundan vazgecme :) Sana yakışıyor Beşiktaşlılık :)

Herseyden once renktas uzaktan takipcisiyim kaleminide begeniyorum daha cok tanirsam konuya tekrar gelip yazacagim ama trabzonda dogup besiktasli olmakta ayri asil duruyo :)

Telefonumdan tepetaklak kullanilarak gonderildi :w

Sağolun arkadaşlar.

Bu arada yorumlarda biraz cekingenlik var gibi geldi bana. Bazı arkadaşlardan daha değişik yorumlar beklerdim açıkçası.

Hmm Sentinus sanırım ayın konuğu olduğunda en çok soru soranlardandım..

Seni birazcık tanıdım..buraya uzun uzun bişiler yazmak yerine sadece şunu söylemek istiyorum..bazen hayat istediklerimizin dışında bir dünya sunuyor bize... Bazı yol ayrımları var ve maalesef hepsinde gideceğimi yolu biz seçemiyoruz çevresel etkenlerinde yolu belirlediği olabiliyor..önemli olan hangi yolda olursak olalım bizim doğru bir duruşa sahip olmamız..duruşunu beğeniyorum :)

Biri Sentinus mu dedi?
Ah demez olsaymış.
Nasıl çirkef, nasıl Pisss bilemezsiniz.
Kendisi çok fenadir çok. Önce ortamın nabzını ölçer. Daha sonra yavaş yavaş o ortama girip kendini sevdirmeye başlar. Nasıl başardığı konusunda pek fikrim yok ama neysee.. böyle bir ağırbaşlı olmalar,yok efendim düşünceli tavırlar alır başını gider. Her derdinize koşar, sizi asla yalnız bırakmaz. Moralinizi düzeltmek için yapmadığı şebeklik kalmaz. Ama siz siz olun bunlara kanmayın! Hepsini kötülük olsun diye yapıyor! Bu arada kendisi normal insanlara benzemez. Ben onun alternatif dünyadan geldiğini düşünüyorum. (O karadeligi açanların elleri kopsun)
Onunla konuşurken yüzlerce kez "manyaksın sen,normal değilsin sen"gibi cümleler kurabilirsiniz. Çünkü gerçekten öyle.
Yazdığı o şiirleri de normal şartlarda yazmıyor. Belli saatlerde yeryüzünde henüz bulunmayan bir erkek modeline dönüştüğünde dökülüyor o cümleler. Yoksa sizde biliyorsunuz "öyle bir erkek yok"
Sizinle saatlerce susabilir. Siz konuşmadan ağzını açmaz. Bazende onun ağzı kapanmaz. Nefes bile almadan konuştuğuna şahidim.
Kendisi tam bir caykolik! "Nee çay mı o"
Türk yazar takıntısıni söylemeden geçemeyeceğim. Milliyetçi ruhuna saygılar.
Laf sokmaya bayılır, aynaları sevmez,gördüğü rüyayı hatırlamaz ve çok cimridir (!)

Biri birşey mi dedi?

Son düzenleme:
Biri Sentinus mu dedi?
Ah demez olsaymış.
Nasıl çirkef, nasıl Pisss bilemezsiniz.
Kendisi çok fenadir çok. Önce ortamın nabzını ölçer. Daha sonra yavaş yavaş o ortama girip kendini sevdirmeye başlar. Nasıl başardığı konusunda pek fikrim yok ama neysee.. böyle bir ağırbaşlı olmalar,yok efendim düşünceli tavırlar alır başını gider. Her derdinize koşar, sizi asla yalnız bırakmaz. Moralinizi düzeltmek için yapmadığı şebeklik kalmaz. Ama siz siz olun bunlara kanmayın! Hepsini kötülük olsun diye yapıyor! Bu arada kendisi normal insanlara benzemez. Ben onun alternatif dünyadan geldiğini düşünüyorum. (O karadeligi açanların elleri kopsun)
Onunla konuşurken yüzlerce kez "manyaksın sen,normal değilsin sen"gibi cümleler kurabilirsiniz. Çünkü gerçekten öyle.
Yazdığı o şiirleri de normal şartlarda yazmıyor. Belli saatlerde yeryüzünde henüz bulunmayan bir erkek modeline dönüştüğünde dökülüyor o cümleler. Yoksa sizde biliyorsunuz "öyle bir erkek yok"
Sizinle saatlerce susabilir. Siz konuşmadan ağzını açmaz. Bazende onun ağzı kapanmaz. Nefes bile almadan konuştuğuna şahidim.
Kendisi tam bir caykolik! "Nee çay mı o"
Türk yazar takıntısıni söylemeden geçemeyeceğim. Milliyetçi ruhuna saygılar.
Laf sokmaya bayılır, aynaları sevmez,gördüğü rüyayı hatırlamaz ve çok cimridir (!)

Biri birşey mi dedi?

Ayıp değil mi ama ne cimriliğimi gördün sen :D Bir de kinayeli kinayeli ! koyuyor :D Telefonu kapatmadan okusaydım burayı görürdün sen :D uyuz seni :D

Geri