Sıra Sentinus'da sanırım :-)

@Sentinus Nasıl bilirdin diye sorsalar koyu Beşiktaşlı derdim, hatta o kadar koyu ki Siyah Beyaz değil Siyahı yaşıyor adeta diye de eklerdim :D

Hemşo şimdi buraya birkaç kelime daha yazayım dedim ama baktım @Düş yazmış yazmaya gerek yok dedim. Çünkü @Düş diyorsa doğru diyordur :))
Dün bende sezdim sanki bi gıcıklık ;;H
Hemşo torpili yapamıcam üzgünüm :D
Kadın dayanışması önemli :P

@Sentinus Nasıl bilirdin diye sorsalar koyu Beşiktaşlı derdim, hatta o kadar koyu ki Siyah Beyaz değil Siyahı yaşıyor adeta diye de eklerdim :D

Hemşo şimdi buraya birkaç kelime daha yazayım dedim ama baktım @Düş yazmış yazmaya gerek yok dedim. Çünkü @Düş diyorsa doğru diyordur :))
Dün bende sezdim sanki bi gıcıklık ;;H
Hemşo torpili yapamıcam üzgünüm :D
Kadın dayanışması önemli :P
Ah ah şu yazdıklarım daha yarısı bile değil. Hepsini söylesem forumdan banlanır :rolleyes:

Aaaaa :d ben neymişim böyle ya :D Çok kırıldım kendime vallaha :D

@Düş seninle özel olarak görüşücez :D Bil istedim :P

@ZeyNoO sen daha ne gördün ki :D Formumda olduğum güne denk gelsen var ya birde :D olaylar olaylar :D

Çok çok fena hemde. Şimdi burada daha fazla gömmeye gerek yok. Bir ara sana uzun uzun yazarım :rolleyes:

Ele verdi zaten kendini kaçışı yok :P

Aaaaa :D ben neymişim böyle ya :D Çok kırıldım kendime vallaha :D

@Düş seninle özel olarak görüşücez :D Bil istedim :P

@ZeyNoO sen daha ne gördün ki :D Formumda olduğum güne denk gelsen var ya birde :D olaylar olaylar :D

Sen tek başına bizi alt edebileceğini mi sanıyorsunnn peeeehh :hey

Allah kuru iftiradan korusun :D Ben niye tehdit edeyim :D

Bu arada telefonuna bak ve yapman gerekeni yap lütfen :P :D Söz verdin unutma :D

Aaa birde telefon yoluyla tehdit inanamıyorum o_O

Geri