eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Arl 2011 #601 bakıyordu sadece..Gözleri anlatıyordu derdini..Kelimeler kifayetsiz..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Arl 2011 #602 Kifayetsiz kalmamalı hiçbir kelime,anı anlatmalıyız en güzel haliyle(çok uyduruk oldu)
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Arl 2011 #603 Haliyle dedi...Biraz sessizlikten sonra..O sözler döküldü dudaklarından.. (roman yazıyorum yine.. )
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Arl 2011 #604 dudaklarından çıkanlara inanamadım,neden böyle konuşuyosun dercesine gözlerine baktım...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Arl 2011 #605 baktım..baktım..baktım... Anlamıyordu beni..Ya da inanmıyordu..Neden bu kadar umursamazdı ki..?
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Arl 2011 #606 Umursamazdı ki,ona verdiğim değeri biliyor ama yine de bir bebek gibi naz yapıyor...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Arl 2011 #607 yapıyor yine aynı şeyi..Damarıma basıyor..En zayıf yerimden vuruyor beni..Biliyor ona hayır diyemeyeceğimi..
yapıyor yine aynı şeyi..Damarıma basıyor..En zayıf yerimden vuruyor beni..Biliyor ona hayır diyemeyeceğimi..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Arl 2011 #608 Diyemeceğimi sanıyor,oysa ben onu sevdiğimi her saniye derim,anlıyor,anlamamış,umursamamış gibi yapsada...
Diyemeceğimi sanıyor,oysa ben onu sevdiğimi her saniye derim,anlıyor,anlamamış,umursamamış gibi yapsada...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Arl 2011 #609 Yapsada aklına eseni..Yine seviyor beni biliyorum..Ya da öyle olmasını diliyorum..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Arl 2011 #610 diliyorum her saniye seni,eski günlerimi(yani üç beş gün önceyi)olmuyor ama çok inatçısın,hatta inatçı keçisin
diliyorum her saniye seni,eski günlerimi(yani üç beş gün önceyi)olmuyor ama çok inatçısın,hatta inatçı keçisin