eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Arl 2011 #611 Keçisin derdi bana inatçısın..Ama bilmez di inadımdan daha çok onu sevdiğimi..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Arl 2011 #612 sevdiğimi biliyor,söylemesem daha mı iyi olurdu,bilmiyorum ama söyledim,o da seviyor mudur?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Arl 2011 #613 Seviyor mudur..Diye hep sordum kendime..Cesaretim yoktu ona sormaya..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Arl 2011 #614 sormaya korktum,ya tamamen giderse,ben ne yaparım diye düşünmeye başlamıştım,o sırada şiddetli yağan yağmuru fark etmeden yürüyordum,ne ıslanan berem,nede soğuk havanın farkındaydım...
sormaya korktum,ya tamamen giderse,ben ne yaparım diye düşünmeye başlamıştım,o sırada şiddetli yağan yağmuru fark etmeden yürüyordum,ne ıslanan berem,nede soğuk havanın farkındaydım...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Arl 2011 #615 Farkındaydım aslında..Bana karşı boş değildi..Ama emin olamıyordum..Ya düşündüğüm gibi değilse..!!
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Arl 2011 #616 değilse,kahrolurum umutlarımı fazlalaştırdı o benim,kimsenin bilmediği sırlarımı biliyordu...bu onu vazgeçilmez kılıyor
değilse,kahrolurum umutlarımı fazlalaştırdı o benim,kimsenin bilmediği sırlarımı biliyordu...bu onu vazgeçilmez kılıyor
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Arl 2011 #617 kılıyordu sanki cenaze namazımı..Öldürdü beni yok sayışı..İstediğim çok şey değildi aslında..Sadece onla olmaktı..Olmadı..Sevmiyordu..Anladım..
kılıyordu sanki cenaze namazımı..Öldürdü beni yok sayışı..İstediğim çok şey değildi aslında..Sadece onla olmaktı..Olmadı..Sevmiyordu..Anladım..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 25 Arl 2011 #618 anladım beni seviyordu,imalar ediyordu bende onu seviyordum sorun neydi?
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Arl 2011 #619 Neydi bizi ayıran..İlgisizlik mi..Güvensizlik mi..Yoksa başka biri mi..?