Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Arl 2016 #11 Evet yarışmamız sonuçlandı 1. @Düş 2. @dderya 3. @nazenin 4 @KıRMıZı Hepinizin eline saglik tebrik ediyorum canlarim
Evet yarışmamız sonuçlandı 1. @Düş 2. @dderya 3. @nazenin 4 @KıRMıZı Hepinizin eline saglik tebrik ediyorum canlarim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Arl 2016 #12 Tebrik ederimm @Düş memleket mi orası Karadeniz havası var @dderya kedi ve kitabı gorunce senin fotoğrafın olduğunu tahmin etmek hiç de zor değildi
Tebrik ederimm @Düş memleket mi orası Karadeniz havası var @dderya kedi ve kitabı gorunce senin fotoğrafın olduğunu tahmin etmek hiç de zor değildi
dderya kOkOşŞ V.I.P 15 Arl 2016 #13 Tebrikederim düs cok huzur verici bir kareydi. Ve oy kullanan herkese de tesekkur ederimmm Bu fotografta da kedi falan olmasin diye hedeflemistim ama cok tatli biseydi napiyim
Tebrikederim düs cok huzur verici bir kareydi. Ve oy kullanan herkese de tesekkur ederimmm Bu fotografta da kedi falan olmasin diye hedeflemistim ama cok tatli biseydi napiyim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Arl 2016 #14 Tebrikler ve teşekkürler katılım için. Ödüller geliyor.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 27 Arl 2016 #17 İki fotoğraf çekmiştim yarışmaya katılmak için nasip olmadı
Düş Özel Üye Özel üye 27 Arl 2016 #18 Papatya dediki: @Düş yeni yarışma konusu istiyoruz Genişletmek için tıklayın... Canim katilim olacagini dusunmuyorum. Şu ara cok durgun buralar.
Papatya dediki: @Düş yeni yarışma konusu istiyoruz Genişletmek için tıklayın... Canim katilim olacagini dusunmuyorum. Şu ara cok durgun buralar.
P Papatya V.I.P V.I.P 27 Arl 2016 #19 Düş dediki: Canim katilim olacagini dusunmuyorum. Şu ara cok durgun buralar. Genişletmek için tıklayın... Bence de. Ama belki durgunluğu yarışma ile hafifletebiliriz diye düşünmüştüm canım.
Düş dediki: Canim katilim olacagini dusunmuyorum. Şu ara cok durgun buralar. Genişletmek için tıklayın... Bence de. Ama belki durgunluğu yarışma ile hafifletebiliriz diye düşünmüştüm canım.