yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör Perşembe - 23:42 #41 Yapı var ama ben bu yapıyı yıkacağız normalde benim şampiyon olmam lazımdı
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör Perşembe - 23:43 #42 Asi Kız dediki: Aklınızda bir etkinlik var mı arkadaşlar şöyle bir yarışma olsa güzel olur dediğiniz Genişletmek için tıklayın... Hiç aklıma gelmiyor hmm çuvala girip 10 metre ziplayalim belki aklımıza gelir
Asi Kız dediki: Aklınızda bir etkinlik var mı arkadaşlar şöyle bir yarışma olsa güzel olur dediğiniz Genişletmek için tıklayın... Hiç aklıma gelmiyor hmm çuvala girip 10 metre ziplayalim belki aklımıza gelir
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör Perşembe - 23:48 #43 Hahaaa zıplarsan gelir umarım aklına
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör Perşembe - 23:51 #44 Olmaz en az 5 kişi seçmen lazım Tek ziplarsam deli derler
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör Perşembe - 23:52 #45 Forumdan bir kurban etiketle kendine
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör Perşembe - 23:56 #46 @Simurg @YoRuMSuZ @CANISIKILANADAM @Asi Kız Ve @yesim434 . Ayy gözümde canlandı da
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör Perşembe - 23:58 #48 En arkada ben kalırdımmm kesin
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör Cuma - 00:00 #49 @YoRuMSuZ Gül sen gül çuvalla birlikte yuvarlanda gör karnıma ağrılar offff
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör Cuma - 00:01 #50 Bir öğretmenden bunu duymak hiç hoşuma gitmedi YoRuMSuZ dediki: Yeni fikirler konusunda hiç yaratıcı değilim Genişletmek için tıklayın...
Bir öğretmenden bunu duymak hiç hoşuma gitmedi YoRuMSuZ dediki: Yeni fikirler konusunda hiç yaratıcı değilim Genişletmek için tıklayın...