YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Arl 2012 #22 Bu yarışmaya ben de katılmak istiyorum ama bu sıralar hep yağmurlu çekemedim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Arl 2012 #23 YoRuMSuZ dediki: Bu yarışmaya ben de katılmak istiyorum ama bu sıralar hep yağmurlu çekemedim Genişletmek için tıklayın... Bi ben katıldım zaten. Sende katıl resimlerimiz yarışır Ama sen geçersin beni )) Tv nin yanında verdikleri senin meşhur makina daha kaliteli çeker
YoRuMSuZ dediki: Bu yarışmaya ben de katılmak istiyorum ama bu sıralar hep yağmurlu çekemedim Genişletmek için tıklayın... Bi ben katıldım zaten. Sende katıl resimlerimiz yarışır Ama sen geçersin beni )) Tv nin yanında verdikleri senin meşhur makina daha kaliteli çeker
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Arl 2012 #25 Yarışmayı açan ben olmasa idim çekerdim ama ben bu yarışmadan muafım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 17 Arl 2012 #26 YoRuMSuZ dediki: Yok yok 3 boyutlu çekimler onlar Genişletmek için tıklayın... 3 boyutlu sonbahar resmi daha güzel durur yaa bence dene
YoRuMSuZ dediki: Yok yok 3 boyutlu çekimler onlar Genişletmek için tıklayın... 3 boyutlu sonbahar resmi daha güzel durur yaa bence dene
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Arl 2012 #27 Sadece 3 boyut gösterebilen ekranlarda görünüyor maalesef derinlik ve popup özelliği. Normalde çok karmaşık bir resim olarak görünüyor.
Sadece 3 boyut gösterebilen ekranlarda görünüyor maalesef derinlik ve popup özelliği. Normalde çok karmaşık bir resim olarak görünüyor.
Düş Özel Üye Özel üye 17 Arl 2012 #28 Sonuç olarak bu yarışma başlayacak mı gençler? Fotoğrafları merak etmekteyim.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Arl 2012 #29 Düş dediki: Sonuç olarak bu yarışma başlayacak mı gençler? Fotoğrafları merak etmekteyim. Genişletmek için tıklayın... Sayın gençciğim elimizde tek fotoğraf var o yüzden yarışma iptal
Düş dediki: Sonuç olarak bu yarışma başlayacak mı gençler? Fotoğrafları merak etmekteyim. Genişletmek için tıklayın... Sayın gençciğim elimizde tek fotoğraf var o yüzden yarışma iptal
Düş Özel Üye Özel üye 18 Arl 2012 #30 Çağlayağmur dediki: Sayın gençciğim elimizde tek fotoğraf var o yüzden yarışma iptal Genişletmek için tıklayın... Ne kızıyosun abla ufacık çocuğa
Çağlayağmur dediki: Sayın gençciğim elimizde tek fotoğraf var o yüzden yarışma iptal Genişletmek için tıklayın... Ne kızıyosun abla ufacık çocuğa