CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Mys 2021 #1 Herkesin kolayca bulabileceği bir soru ile geldim bu kez; I J ? A I M V I P L I A I P
T telilale Ziyaretçi 22 Mys 2021 #21 bu sorunun benzerini görmüştüm aynısı değildi ama benziyor harflerin birkaç öncesi veya sonrası kullanılıyor örneğin a yerine iki sonra c, b yerine iki sonra d gibi Upvote 0 Downvote
bu sorunun benzerini görmüştüm aynısı değildi ama benziyor harflerin birkaç öncesi veya sonrası kullanılıyor örneğin a yerine iki sonra c, b yerine iki sonra d gibi
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 22 Mys 2021 #22 GüLüCüKツ dediki: 12,13,?,1,12,16,27,12,20,17,12,1,12,20 alfabede hangi harf kacinci siraya denk geliyor diye üsenmedim yazdim da baglantiyi anliyamadim Genişletmek için tıklayın... Şöyle de olabilir hangi harften kaç tane var I 5 tane J 1 tane ? A 2 tane M 1 tane V 1 tane P 2 tane L 1 tane 5121121 Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ dediki: 12,13,?,1,12,16,27,12,20,17,12,1,12,20 alfabede hangi harf kacinci siraya denk geliyor diye üsenmedim yazdim da baglantiyi anliyamadim Genişletmek için tıklayın... Şöyle de olabilir hangi harften kaç tane var I 5 tane J 1 tane ? A 2 tane M 1 tane V 1 tane P 2 tane L 1 tane 5121121
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 23 Mys 2021 #23 Burada İKİBİNYİRMİBİR yazıyor. Harlerin bir önceleri kullanimisti. I harfi gelirse yukarıdaki anlamlı rakam ortaya çıkıyor. I J I A I M V I P L I A I P Upvote 0 Downvote
Burada İKİBİNYİRMİBİR yazıyor. Harlerin bir önceleri kullanimisti. I harfi gelirse yukarıdaki anlamlı rakam ortaya çıkıyor. I J I A I M V I P L I A I P
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 23 Mys 2021 #24 I demişler ama harf doğru mantık yanlış olmuş Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Mys 2021 #25 CANISIKILANADAM dediki: Burada İKİBİNYİRMİBİR yazıyor. Harlerin bir önceleri kullanimisti. I harfi gelirse yukarıdaki anlamlı rakam ortaya çıkıyor. I J I A I M V I P L I A I P Genişletmek için tıklayın... 2 bin 21 mi hiç anlamadim bunun mantigini ya Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Burada İKİBİNYİRMİBİR yazıyor. Harlerin bir önceleri kullanimisti. I harfi gelirse yukarıdaki anlamlı rakam ortaya çıkıyor. I J I A I M V I P L I A I P Genişletmek için tıklayın... 2 bin 21 mi hiç anlamadim bunun mantigini ya
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 23 Mys 2021 #26 İ K İ B İ N Y İ R M İ B İ R I J I A I M V I P L I A I P Upvote 0 Downvote