CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 31 Mys 2021 #1 Bu bir örüntü değil farklı bir pencereden bakınız 4, 5, 4, 5, 5, ?, 6, 7, 5, 4, 5, 6
Çözüm GüLüCüKツ 3 Hzr 2021 CANISIKILANADAM dediki: Hayir başka bir açıdan bak. Zaman olayını yakaladın bile Aylardan devam... Genişletmek için tıklayın... Haziran o zaman 7 yani
CANISIKILANADAM dediki: Hayir başka bir açıdan bak. Zaman olayını yakaladın bile Aylardan devam... Genişletmek için tıklayın... Haziran o zaman 7 yani
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 3 Hzr 2021 #12 GüLüCüKツ dediki: Haziran o zaman 7 yani Genişletmek için tıklayın... Haziran 6 kız Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 3 Hzr 2021 #13 CANISIKILANADAM dediki: Neden 7 ama Genişletmek için tıklayın... Harf sayisindan ötürü Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 3 Hzr 2021 #14 KuMRu dediki: Haziran 6 kız Genişletmek için tıklayın... Tamam 6. Ay ama ben harfe baktim ya tüh Upvote 0 Downvote
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 3 Hzr 2021 #15 Aaaa böyle mi oluyor Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Hzr 2021 #16 GüLüCüKツ dediki: Harf sayisindan ötürü Genişletmek için tıklayın... Evet her ayin harf sayısı vardı o dizide Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ dediki: Harf sayisindan ötürü Genişletmek için tıklayın... Evet her ayin harf sayısı vardı o dizide
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 3 Hzr 2021 #17 CANISIKILANADAM dediki: Evet her ayin harf sayısı vardı o dizide Genişletmek için tıklayın... Başta söyleseydin ben bilirdim Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Evet her ayin harf sayısı vardı o dizide Genişletmek için tıklayın... Başta söyleseydin ben bilirdim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 3 Hzr 2021 #18 KuMRu dediki: Aaaa böyle mi oluyor Genişletmek için tıklayın... Evet ocak 4, şubat 5, mart 4, nisan 5, mayis 5, haziran 7 Upvote 0 Downvote
KuMRu dediki: Aaaa böyle mi oluyor Genişletmek için tıklayın... Evet ocak 4, şubat 5, mart 4, nisan 5, mayis 5, haziran 7
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Hzr 2021 #19 KuMRu dediki: Başta söyleseydin ben bilirdim Genişletmek için tıklayın... Cevabi vermiş olurdum ama o zaman Upvote 0 Downvote
KuMRu dediki: Başta söyleseydin ben bilirdim Genişletmek için tıklayın... Cevabi vermiş olurdum ama o zaman
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 3 Hzr 2021 #20 GüLüCüKツ dediki: Evet ocak 4, şubat 5, mart 4, nisan 5, mayis 5, haziran 7 Genişletmek için tıklayın... Tebrikler Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ dediki: Evet ocak 4, şubat 5, mart 4, nisan 5, mayis 5, haziran 7 Genişletmek için tıklayın... Tebrikler