CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 31 Mys 2021 #1 Bu bir örüntü değil farklı bir pencereden bakınız 4, 5, 4, 5, 5, ?, 6, 7, 5, 4, 5, 6
Çözüm GüLüCüKツ 3 Hzr 2021 CANISIKILANADAM dediki: Hayir başka bir açıdan bak. Zaman olayını yakaladın bile Aylardan devam... Genişletmek için tıklayın... Haziran o zaman 7 yani
CANISIKILANADAM dediki: Hayir başka bir açıdan bak. Zaman olayını yakaladın bile Aylardan devam... Genişletmek için tıklayın... Haziran o zaman 7 yani
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Hzr 2021 #2 Bildirimde bildirildiği şekilde oyuncu > örüntü olarak değiştirildi Bu örüntü olmadığına göre sayılar arasında matematiksel bir bağ yok demek hımm hımmm düşünüyorum Upvote 0 Downvote
Bildirimde bildirildiği şekilde oyuncu > örüntü olarak değiştirildi Bu örüntü olmadığına göre sayılar arasında matematiksel bir bağ yok demek hımm hımmm düşünüyorum
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Hzr 2021 #3 Upucu: Kaç adet rakam olduğuna dikkat edelim Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 3 Hzr 2021 #5 CANISIKILANADAM dediki: Upucu: Kaç adet rakam olduğuna dikkat edelim Genişletmek için tıklayın... 11 Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 3 Hzr 2021 #7 CANISIKILANADAM dediki: İpucu 2: Zaman ile ilgili Genişletmek için tıklayın... Cevap 5 mi ? Zaman degilde ay olarak dusundum 11. Ay kasim oldugundan ötürü 5 dedim Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: İpucu 2: Zaman ile ilgili Genişletmek için tıklayın... Cevap 5 mi ? Zaman degilde ay olarak dusundum 11. Ay kasim oldugundan ötürü 5 dedim
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Hzr 2021 #8 Hayir başka bir açıdan bak. Zaman olayını yakaladın bile Aylardan devam... Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 3 Hzr 2021 #10 CANISIKILANADAM dediki: Hayir başka bir açıdan bak. Zaman olayını yakaladın bile Aylardan devam... Genişletmek için tıklayın... Haziran o zaman 7 yani Upvote 1 Downvote Çözüm
CANISIKILANADAM dediki: Hayir başka bir açıdan bak. Zaman olayını yakaladın bile Aylardan devam... Genişletmek için tıklayın... Haziran o zaman 7 yani