.....
Hangi takımlı olursanız olun, öldüğünüzde ''beyaz'' kefenin üzerine ''yeşil'' örtü örtüldüğünde hepiniz Bursaspor'lu olacaksınız. Zaten hayata da ''timsah yürüyüşü'' ile başlamadınız mı?
.....
Lay la lalayy la laaaa.. Bursaspor!
Lay la lalayy la laaaa.. Bursaspor!
Eveet.. Bugün memleketspora destek için staddaydık.
Rakip: Fenerbahçe; zor maç olacağı belli.
Hem takımı destekler hemde ayı volkana küfreder rahatlarım diye aldım bileti
Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'ya ilk kez bugün geldim ama bence efsane olmuş.
Büyük, ferah ve görsel olarak çok hoş.
Stadın her yerinden saha çok net olarak görünüyor.
Tek bir dezavantajı var, toplu taşıma araçlarından inince ebesinin nikahına kadar yürüyosun.
Kısa yolu yok, sanırım maça girene kadar 3 kilo falan vermişimdir.
Neyse girmeden önce gidip Bursastore'dan alışveriş yapalım da kulüp kazansın dedik.
Abooovv o fiyatlar ne öyle İ-NA-NA-MAZ-SIN.
Etiketler resmen 3 büyüklerle aynı. Sağlam para bıraktık dememe gerek yok herhalde.
Zaten yerimizi bulana kadar yarım saat geçti, 2 adım atıyoz polis üstümüzü arıyo, 2 adım atıyoz polis üstümüzü arıyo.
En son bi tanesine ''Abla sence bombacıya benzer bi tipim var mı?'' dedim de tip tip baktı.
İçerisi acayip kalabalıktı, sonradan nette gördüm tam olarak 34 bin 622 kişi varmış.
Kalabalığı yara yara bulduk yerimizi.
İyi hoşta tam Fener tribününün yanıymış yerimiz.
Ne küfürler duydum tahmin edemezsin, küfür dağarcığım gelişti resmen.
Hayır millet nası bu kadar yaratıcı olabiliyo ya.
Maç başladı daha dakika 1 gol 1 stat hep bi ağızdan Volkan Demirel'e saydırmaya başladı.
Lan adamı ülkede seven memleket yok galiba
Penaltıdan gol yiyip üstüne bi de 10 kişi kalınca moraller bozuldu tabi.
2 sıra arkamızda da 2 fenerbahceli bizim tribünde maç izlemeye girince, orda bi kavga çıktı.
Bursasporlular adama yüklendi niye girdiniz, gol olunca burda sevinemezsin falan fıstık.
Dövcekler sandım da bişi olmadı, adamlar 2.yarıya girmediler.
İlk yarı tatsız tuzsuz geçti.
Nasıl da soğuk Allahım ellerim buz kesti yeminle.
Arada aldığımız çay bile ısıtmadı içimi.
İkinci yarı Bursa biraz daha toparladı, ataklar geliştirdi.
Heh galiba gol atcaz dedim, keyiflendim de patates olduk sonra.
Yan sıramızda kavga cıktı gene, Bursasporlu taraftarlarla çevik kuvvet arasında.
Kim vurduya gidiyoduk az kalsın, coplar havada uçusuyodu
Kaçtık ordan.
Stattan çıkınca öğrendik ki Bursa penaltı kazanmış.
Golü göremedik.
Sonuç itibariyle 10 kişi kalınan maçta Fenerbahce'ye karsı alınan 1 puan başarı bence.
Yanlız Fenerbahce taraftarını yaptıkları taşkınlıklara ve ağır tahriklere rağmen bir konuda tebrik etmem gerek.
Adamlar 1 dakika olsun susmadılar.
Gene gelirim ben; iyi geceler.
Not: Bu arada bu maçta da penaltı olunca aklıma 1983 yapımı Türk filmi Davetsiz Misafir geldi.
Bir sahnesi var ki beni benden alan, paylaşıyorum bu yazının altında.
Dünden bugüne Fenerbahce, hiç değişmemiş.