SözyaşLarım

@JosTeR uyku hapi var onu atarsan bebek gbi uyuyorsun :) ayrica beyaz peynir ve nescafeyi hyatndan ckarnca mgren arada ziyaret edior cok sık olmuor :)

Yeni görüyorum affedersin bana bildirim gelmiyor anlamadım :( o kadar fazla etki edecek faktör var ki. hangi birini cıkartcaksın hayatından :) robot değilsin ki. uyku hapı( laroxyl) da fayda etmiyor bende. bazen igne bile fayda etmiyor :(

@JosTeR ayni ilac cift atmazsan etmez ki :)
Ayrica herseyi takmicaksin bn takarsam oluyor yani.
İgnede dolorex iidir onun haricindeki pek sökmez ha brde papatyayayi kaynatip bir buyuk kaba koyuyorsun kafana bi ortu.o buhari icine cekiorsun bu cok iyi gelir ayrica nane yagi cok ii.
Bnde kaptrdm gdiorum ya :D
Ya anladm zaten sorun dgl :)

25'lik kullanıyorum ben :) agrı kesiciyi cift veya daha fazla attıgım oldu da ona cesaretim olmadı :) dolorex de bazen etkisi olmuyor iste :) yaklasık 10 yıldır cekiyorum. daha ağır ilaçlarım vardı da raporun süresi bitti tekrar yenilemek lazım. suan hap olarak dolerex ve avamigran kullanıyorum. papatyayı denemisligim oldu daha önce ama pek etki etmedi :=) iyice kirlettim sayfanı daha fazla kirletmeden cekileyim :) teşekkür ederim tavsiyeler için (:

Migrex avmigrandan iyi o cok eski ilactir :)
Bnm 2-3 sene oldu once sinuzit vardi.
Hayr ole sey olurmu istedgn zmn yaz :)
Rica ederm :)

heyy ben geldim bak burda ne varrr.
Çatı katında inziva vaktiii.
pederle kardesım dukkandan gıtmısken bende buraya geldımm :)

Geri