SözyaşLarım

Gec hazirlandim die peder kizdi gtti bnde otobuse binecektm yanima genc bri yaklasti konusabilir miyiz die elindede bi bilet gordum eyvah dedim satacak , engelliler icin tiyatro yapiyorlarmis onlar oynuyormus .
Bileti almamdan cok satmami istedi ismimi sordu esra dedim kod adim esra :D kart falan verdi bnm peder birakmaz mi oyle seye :p
Ayrica otobuste yer veren kisi gel abisi dedi buda ilk :p
Yalniz sabah olecekmis gibi bir hisle uyandim her tarafim agriyordu fazla bile uyumusum .
Sonra ugricam yine :)

Bir kerre dokunsan teline saz-ı derunun
Bin türlü nevazişle düzelmez bozulunca*
*(Gönül sazının teline hata ile bir dokunmaya gör;eğer bozulursa artık bin defa tamire kalkışsan yine düzelmez...)
İskender Pala, Katre-i Matem

canım gunlugum ıkı gundur oyle kotuyum kı.kelımelere dokmek ıstedım.hep bırılerıne ınsanlık edıp yardım edıyorum kendımı kavganın ortasında buluyorum.sonra nete gırıyorum cok deger verdıgım kımseler bı anda bana tavır alıyor anlayacagın bana hıcbır yerde mutluluk ve huzur yok dun yıne kendımden nefret ettım hatta sımdıde yazdıgım ıcın nefret ettım çok ağladım sabah mal gıbıydım dukkanada oyle gıttım sonra bi migren tuttu kı..neysekı Murat abı babamdan anlayıslı benı eve yolladı eve geldım annem bana novalgin yaptı ıkı uc saat uyudum uyandıgımda yattıgım yerde sankı basım dönüyordu.
okul arkadaslarım dgs ye gırmıs bana kac aldın dıe yazıyorlar halbukı sebep ben degılım gırmedım yazıyorum o zaman ben su kadaar almısımm dıye mujde verıyorlar karnında kalsa olmuyor mu normal gun de s.kleyipte mesaj atmayan , toplu mesaja bogan kımseler yapıyor bunu canları cehenneme.
nurcan bıle onlardan oldu ne arıyor ne de soruyor.
ne nesem kaldı ne de bırseyım.
anneme patladım bıraz bugun ısrarla neyın var dıyor neyım yok kı.
el bırlıgıyle nesemı alıp goturdunuz.
ne yedıgımden ne ıctıgımden bırsey anlamadım.
"hayat aldıgım ahları aaaahahahaaah dıye bırlestırıp ıntıkam alıyor gulerek"
s.ktir bu kadar b.ka sarar mı bı hayat be.
babamda ısıne yaramam ıcın ıs ayarlamamıs.
bu nasıl bencıllıktır arkadas.
ergenken bıle trıbe gırmemıstım gırdırtıyorlar.
neyse cok konustum bugunlerde cok kırleneceksın..

bugunlerde o kızla ugrasıp duruyorum tabıkı meleğimi üzdüğü için :)
ama onu onun sılahıyla vuruyorum.
sakın sakın laf sokuyorum.
ıkı gundurde kavgaların ıcındeyım sankı yurek yemısım o derece
cesaretlıyım.
adamın yuzune para atmalar falan.
annemı dahı korkuttum sınırlerımle ama anı bır nese gelır bunun
ardından o zaman şok olur mllet :p

tumblr_mrq5fyKkBl1s0jm4do1_500.jpg

Geri