yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Ags 2021 #111 insallah yine ayni tepkiyi vermez ((
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Ags 2021 #112 yesim434 dediki: Cok gecmis olsunn insallah bir an önce düzelirsin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim canım
yesim434 dediki: Cok gecmis olsunn insallah bir an önce düzelirsin Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim canım
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Ags 2021 #113 GüLüCüKツ dediki: Boynu tutulmuş biri nasıl olabilirse öyleyim Genişletmek için tıklayın... gecmis olsun can Alah tez sifalarini versin
GüLüCüKツ dediki: Boynu tutulmuş biri nasıl olabilirse öyleyim Genişletmek için tıklayın... gecmis olsun can Alah tez sifalarini versin
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Ags 2021 #114 -araz- dediki: Su an seni tam olarak anlayabiliyorum uyandiigmda ben de tam oyleydim ki hala oyleyim Genişletmek için tıklayın... gecmis olsun @-araz- Allah tez sifalar versin insallah
-araz- dediki: Su an seni tam olarak anlayabiliyorum uyandiigmda ben de tam oyleydim ki hala oyleyim Genişletmek için tıklayın... gecmis olsun @-araz- Allah tez sifalar versin insallah
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Ags 2021 #115 Bunu çocuklarıma gönderderdim kafamın tasını attırmasınlar diye
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 11 Ags 2021 #116 yilmaz27 dediki: gecmis olsun can Alah tez sifalarini versin Genişletmek için tıklayın... Allah razı olsun
yilmaz27 dediki: gecmis olsun can Alah tez sifalarini versin Genişletmek için tıklayın... Allah razı olsun
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Ags 2021 #117 49 TANE OK YIYIP YIKILMAYAN CÜNEYT ARKIN Gibi olduk Her sey viz gelip, tiris gidiyor
-araz- EYVALLAH... V.I.P 12 Ags 2021 #118 ruhen iyiyim ama fiziken skntılarım var sanki garip ağrılar hissediyorum,iyice hantallaştım ben de.bir an evvel kış gelse de düzene girsem
ruhen iyiyim ama fiziken skntılarım var sanki garip ağrılar hissediyorum,iyice hantallaştım ben de.bir an evvel kış gelse de düzene girsem
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 20 Ags 2021 #119 Başlıyoruz... Tüm takımlar için; kazasız ve belasız, güzel bir sezon olması dileğiyle. Bu sene o sene. Bekle bizi, süper lig. ŞAMPİYON belli...
Başlıyoruz... Tüm takımlar için; kazasız ve belasız, güzel bir sezon olması dileğiyle. Bu sene o sene. Bekle bizi, süper lig. ŞAMPİYON belli...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 20 Ags 2021 #120 Gergin ve sinirliyim, 5 yasindaki bir çocuğun beni boylesine bir hale getirdigine inanamiyorum.sinirim ona degil kendime .ofkemi kontrol edemiyorum bazen.
Gergin ve sinirliyim, 5 yasindaki bir çocuğun beni boylesine bir hale getirdigine inanamiyorum.sinirim ona degil kendime .ofkemi kontrol edemiyorum bazen.