DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 21 Ags 2021 #121 DELİBALTA Muharrem dediki: Ek dosyayı görüntüle 82310 Başlıyoruz... Tüm takımlar için; kazasız ve belasız, güzel bir sezon olması dileğiyle. Bu sene o sene. Bekle bizi, süper lig. ŞAMPİYON belli... Genişletmek için tıklayın... İyi bir, başlangıç yaptık. Tam yol ileri ... ŞAMPİYON SAMSUN SPOR.
DELİBALTA Muharrem dediki: Ek dosyayı görüntüle 82310 Başlıyoruz... Tüm takımlar için; kazasız ve belasız, güzel bir sezon olması dileğiyle. Bu sene o sene. Bekle bizi, süper lig. ŞAMPİYON belli... Genişletmek için tıklayın... İyi bir, başlangıç yaptık. Tam yol ileri ... ŞAMPİYON SAMSUN SPOR.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Ags 2021 #122 tebrikler 3:1 kazandiniz
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 22 Ags 2021 #123 Böyle acınası bir his.Buz gibi suyun içinde yanıyorsun ve gözlerin ağlamaklı. Kelimeler boğazında düğümleniyor. Şaka şaka herzamanki ben
Böyle acınası bir his.Buz gibi suyun içinde yanıyorsun ve gözlerin ağlamaklı. Kelimeler boğazında düğümleniyor. Şaka şaka herzamanki ben
-araz- EYVALLAH... V.I.P 17 Eyl 2021 #124 Degisik bilmiyorum.biraZ soru isaretli ama netlesecek biliyorum
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 17 Eyl 2021 #125 himalayalara düşen uçaktan sağ kurtulan tek yolcu gibi umutlu bekleyişim devam ediyor..))
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 23 Eyl 2021 #128 Hislerimi tatile gönderdim ben buralarda sürünmece