Svly_Kck Üye 20 Ock 2022 #61 Bu bir yalan bu bir ceza Bu bir talan gönlüm bu bir veda Ne bir tavır ne bir eda Tutup savur gönlüm bu son elveda
Bu bir yalan bu bir ceza Bu bir talan gönlüm bu bir veda Ne bir tavır ne bir eda Tutup savur gönlüm bu son elveda
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Ock 2022 #62 Asi Kız dediki: Çok severim bu şarkıyı Genişletmek için tıklayın... bende baglamayla calisiyordum buna
Asi Kız dediki: Çok severim bu şarkıyı Genişletmek için tıklayın... bende baglamayla calisiyordum buna
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 21 Ock 2022 #63 yilmaz27 dediki: bende baglamayla calisiyordum buna Genişletmek için tıklayın... Buraya video atılmıyor atılsaydı dinlerdik
yilmaz27 dediki: bende baglamayla calisiyordum buna Genişletmek için tıklayın... Buraya video atılmıyor atılsaydı dinlerdik
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Ock 2022 #64 Asi Kız dediki: Buraya video atılmıyor atılsaydı dinlerdik Genişletmek için tıklayın... Vipte uygun bir başlık açıp istenilen şarkı dinlenilebilir ya da radyo açılır daha güzel
Asi Kız dediki: Buraya video atılmıyor atılsaydı dinlerdik Genişletmek için tıklayın... Vipte uygun bir başlık açıp istenilen şarkı dinlenilebilir ya da radyo açılır daha güzel
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 21 Ock 2022 #65 YoRuMSuZ dediki: Vipte uygun bir başlık açıp istenilen şarkı dinlenilebilir ya da radyo açılır daha güzel Genişletmek için tıklayın... Hayır @yilmaz27 den dinleyecektik
YoRuMSuZ dediki: Vipte uygun bir başlık açıp istenilen şarkı dinlenilebilir ya da radyo açılır daha güzel Genişletmek için tıklayın... Hayır @yilmaz27 den dinleyecektik
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Ock 2022 #66 Asi Kız dediki: Hayır @yilmaz27 den dinleyecektik Genişletmek için tıklayın... Ah evet pardon onun için bir zoom görüntülü iletişim seansı ayarlayabiliriz
Asi Kız dediki: Hayır @yilmaz27 den dinleyecektik Genişletmek için tıklayın... Ah evet pardon onun için bir zoom görüntülü iletişim seansı ayarlayabiliriz
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 23 Ock 2022 #68 Ay tenli kadın