Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 24 Ock 2022 #71 Sessizliğin melodisini
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 24 Ock 2022 #72 İçimde bir şeyler çoktan kırıldı. Yüreğim dermansız derde tutuldu. Yıllar sanki senden hesap mı sordu. Dönmesen de geri fark etmez artık.
İçimde bir şeyler çoktan kırıldı. Yüreğim dermansız derde tutuldu. Yıllar sanki senden hesap mı sordu. Dönmesen de geri fark etmez artık.
GitarisT Üye 24 Ock 2022 #73 Yorumladığım bu dünya sadece benim, benim Sana ne lan bu dünyayı yöneten benim Doktor’dan sonra şu anda Ceza konuşmakta Dr. Fuchs anlatırken geldi Nefret’im
Yorumladığım bu dünya sadece benim, benim Sana ne lan bu dünyayı yöneten benim Doktor’dan sonra şu anda Ceza konuşmakta Dr. Fuchs anlatırken geldi Nefret’im
GitarisT Üye 24 Ock 2022 #75 Sussan olmuyor, susmasan olmaz Dil dursa hâkim bey tende can durmaz Yazsan olmuyor, yazmasan olmaz Kaleme tedbir koma, tek durmaz
Sussan olmuyor, susmasan olmaz Dil dursa hâkim bey tende can durmaz Yazsan olmuyor, yazmasan olmaz Kaleme tedbir koma, tek durmaz
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Ock 2022 #77 bu ara kendimle başbaşayım dinliyorum kendimi..bi susmadım ama başım ağrıdı..
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 25 Ock 2022 #78 Kimseyi görmedim ben senden daha güzel
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 31 Ock 2022 #79 ♫ ~ MeSeLα . . . ♫♫SıRαDαki ŞαRkı '' , ♫ ßen 0LSαm ♫ '' Sαnα qeLSem... Mutlu Geceler✻ ღ )
Svly_Kck Üye 2 Şbt 2022 #80 Dört yanım puşt zulası Dost yüzlü, dost gülücüklü Cıgaramdan yanar Alnım öperler Suskun, hayın, çıyansı
Dört yanım puşt zulası Dost yüzlü, dost gülücüklü Cıgaramdan yanar Alnım öperler Suskun, hayın, çıyansı