tarkan_karmanız

Hoşgeldin Bora.

Görsel açıdan hoş eklentiler bunlar, kullanışlı da gelebilir size, ancak büyük forumlarda bu ve alternatif (istastiksel) eklentileri istisnalar dışında göremezsiniz, iki türlü sakıncası var.

1. Mod her seferinde forumda arama yapıp sonuçları çektiği için sistemi biraz kasmakla birlikt önemli bir bandwidth harcıyor. Üye sayısı arttıkça da bu daha barizleşiyor. Gerçi sadece üye olanlara gösterilebilir.

2. Aktif üyelerin forumun farklı yerlerine göz atmalarının önüne geçiyor. Sadece son değişiklikleri izledikleri için forumdaki aktiviteleri veya konuların okunma sayıları düşüyor.

Geçmişte kullanmıştık şimdilik kullanmıyoruz.

Hoşgeldin Bora.

Görsel açıdan hoş eklentiler bunlar, kullanışlı da gelebilir size, ancak büyük forumlarda bu ve alternatif (istastiksel) eklentileri istisnalar dışında göremezsiniz, iki türlü sakıncası var.

1. Mod her seferinde forumda arama yapıp sonuçları çektiği için sistemi biraz kasmakla birlikt önemli bir bandwidth harcıyor. Üye sayısı arttıkça da bu daha barizleşiyor. Gerçi sadece üye olanlara gösterilebilir.

2. Aktif üyelerin forumun farklı yerlerine göz atmalarının önüne geçiyor. Sadece son değişiklikleri izledikleri için forumdaki aktiviteleri veya konuların okunma sayıları düşüyor.

Geçmişte kullanmıştık şimdilik kullanmıyoruz.

anlıyorum cok teşekür ederim ilk önce ilgi gösterim acıklama yapma geregi duydugun için her sitenin kendine göre belirledigi düzeni vardır saygı duymak gerekir tşk tekrar

hoşgeldin..faydalanman ve faydalı olman dileğiyle;)

hoş bulduk umarım kalıcı olurum bi sitede güzel arkdaslıklar bula biliyor isen sıcak kanlı insanlar bula biliyor isen gerisi gelecektir suana kadar bakıyorumda herşey cok iyi..eminim güzel vakit geçirecek hem faydam olacak hemde bu sitenin insanların faydası olacaktır yanlız eleştiriye pek acık biri deyilimdir umarım ilerde ikili agız kavgaları oluşmaz allta kalmayı pek sevmedigim için karşımdaki insanı bozmayı kücük düşürmeyi kelimelerle cok severim

Kalıcı olmak düşüncesi güzel. Paylaşmak düşüncesi de öyle. Ancak konuşamnın sonu pek hoş olmamış. Burda tam bir aile havası vardır. Kimse kimseyi küçük düşürmez. Farkındayım kastını aşmış tümce ama yine de biraz daha dikkat lütfen.

sadece acık olmak istiyorum burda bi aile ortamının olması cok güzel ben sadece olumsuz şeylerin getirecegini düşündügüm şylerden bahsetim hepsi o her ailenin içindede sorunlar olmazmı sonucta.=)

Geri