Gizemli Cadi Forum Gururu 23 Ekm 2009 #21 Hoşgeldin Bora.. İyi forumlar...Neden Tarkan_Karma nick dikkatimi iple çekti...
tarkan_karma Üye 23 Ekm 2009 #22 Gizemli Cadi dediki: Hoşgeldin Bora.. İyi forumlar...Neden Tarkan_Karma nick dikkatimi iple çekti... Genişletmek için tıklayın... hoş bulduk neden cekti anlayamadım tarkan fanıyım yıllardır ve eskiden ber i kulandıgım bi nick
Gizemli Cadi dediki: Hoşgeldin Bora.. İyi forumlar...Neden Tarkan_Karma nick dikkatimi iple çekti... Genişletmek için tıklayın... hoş bulduk neden cekti anlayamadım tarkan fanıyım yıllardır ve eskiden ber i kulandıgım bi nick
Gizemli Cadi Forum Gururu 24 Ekm 2009 #23 tarkan_karma dediki: hoş bulduk neden cekti anlayamadım tarkan fanıyım yıllardır ve eskiden ber i kulandıgım bi nick Genişletmek için tıklayın... Dikkat bu neyi ne zaman çekeceği belli mi olur.. Açıklama için Teşekkürler...
tarkan_karma dediki: hoş bulduk neden cekti anlayamadım tarkan fanıyım yıllardır ve eskiden ber i kulandıgım bi nick Genişletmek için tıklayın... Dikkat bu neyi ne zaman çekeceği belli mi olur.. Açıklama için Teşekkürler...
tarkan_karma Üye 24 Ekm 2009 #24 Gizemli Cadi dediki: Dikkat bu neyi ne zaman çekeceği belli mi olur.. Açıklama için Teşekkürler... Genişletmek için tıklayın... dogru söylüyosun neyi ne zaman cekecegi belli olmaz. rica ederim
Gizemli Cadi dediki: Dikkat bu neyi ne zaman çekeceği belli mi olur.. Açıklama için Teşekkürler... Genişletmek için tıklayın... dogru söylüyosun neyi ne zaman cekecegi belli olmaz. rica ederim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Ekm 2009 #25 Hoşgeldiniz. Güzel vakit geçirirsiniz umarım. Gerçekten burası bi aile ortamı içinde bi yer İyi forumlar
Hoşgeldiniz. Güzel vakit geçirirsiniz umarım. Gerçekten burası bi aile ortamı içinde bi yer İyi forumlar
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 24 Ekm 2009 #28 Aslında karadenizle hiç bi bağım yoktur ama karadenizin batısındanım..Boluluyum..
tarkan_karma Üye 24 Ekm 2009 #29 anladım ben ordu trab-rize oabilirsin diye tahmin etmiştim fındıkla ilgili olan yazıyı görünce o yüzden sordum bolu ya hiç hitme imkanım olmadı tek bildigim kulakdan dolma essiz yemekleri ve hamarat elli ustaları
anladım ben ordu trab-rize oabilirsin diye tahmin etmiştim fındıkla ilgili olan yazıyı görünce o yüzden sordum bolu ya hiç hitme imkanım olmadı tek bildigim kulakdan dolma essiz yemekleri ve hamarat elli ustaları