Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #262 Çağlayağmur dediki: Sadakat Genişletmek için tıklayın... Süpersin canım bir hamlede @CeSuRbEy :2 @Çağlayağmur :1 Yeni sorum geliyor az sonra
Çağlayağmur dediki: Sadakat Genişletmek için tıklayın... Süpersin canım bir hamlede @CeSuRbEy :2 @Çağlayağmur :1 Yeni sorum geliyor az sonra
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #263 @Tatlı Cadı 'ya yaalan söylemenin uygun olduğu durum nedir diye sordum sizce ne demiştir?
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #264 hahaha bakıyorumda ben yokken kimse cvp vermemiş..bilirim ben bunu..ailemin canını korumak demiştir..
hahaha bakıyorumda ben yokken kimse cvp vermemiş..bilirim ben bunu..ailemin canını korumak demiştir..
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 24 Mys 2022 #265 Hea akşam kimse cvp vermedi aldım onları kara listeye
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #266 bekliyorum bi tane cvp yazdım yazan olmazsa her 3 dakikada bi cvp yazcam kimseyi bekleyemem..
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Mys 2022 #267 CeSuRbEy dediki: hahaha bakıyorumda ben yokken kimse cvp vermemiş..bilirim ben bunu..ailemin canını korumak demiştir.. Genişletmek için tıklayın... Yarışmanın adını da En İyi Ben Bilirim Olarak değişcem zaten Tatlı Cadı dediki: Hea akşam kimse cvp vermedi aldım onları kara listeye Genişletmek için tıklayın... Al al nerde senin tayfa bak o kadar yarışmaya katıldın destek olmadılar CeSuRbEy dediki: bekliyorum bi tane cvp yazdım yazan olmazsa her 3 dakikada bi cvp yazcam kimseyi bekleyemem.. Genişletmek için tıklayın... Artık bence de bekleme diğerlerinden fayda yok
CeSuRbEy dediki: hahaha bakıyorumda ben yokken kimse cvp vermemiş..bilirim ben bunu..ailemin canını korumak demiştir.. Genişletmek için tıklayın... Yarışmanın adını da En İyi Ben Bilirim Olarak değişcem zaten Tatlı Cadı dediki: Hea akşam kimse cvp vermedi aldım onları kara listeye Genişletmek için tıklayın... Al al nerde senin tayfa bak o kadar yarışmaya katıldın destek olmadılar CeSuRbEy dediki: bekliyorum bi tane cvp yazdım yazan olmazsa her 3 dakikada bi cvp yazcam kimseyi bekleyemem.. Genişletmek için tıklayın... Artık bence de bekleme diğerlerinden fayda yok
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 24 Mys 2022 #269 Enda dediki: Cevap o değil @CeSuRbEy Genişletmek için tıklayın... sorun dill bulana kadar yazcaz..
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 24 Mys 2022 #270 Benim tayfa biri 25 sene sonra Rize’ye memleketine gitti Biride cok yoğun ama dur yazayım bakayım @Araf da benim tayfadan sayılır sende kara listede sin Durun ceyceyi arayıp geliyorum
Benim tayfa biri 25 sene sonra Rize’ye memleketine gitti Biride cok yoğun ama dur yazayım bakayım @Araf da benim tayfadan sayılır sende kara listede sin Durun ceyceyi arayıp geliyorum