kelebek -ütopik- V.I.P 21 Eyl 2008 #11 İstanbul: görkem Anne: fedakarlık televizyon: zaman geçirmek hayat:sınav ölüm: kaçınılmaz dünya:yuvarlak dansarti kardeş: vazgeçilmez baba:güven çerez forum: alışkanlık
İstanbul: görkem Anne: fedakarlık televizyon: zaman geçirmek hayat:sınav ölüm: kaçınılmaz dünya:yuvarlak dansarti kardeş: vazgeçilmez baba:güven çerez forum: alışkanlık
iLk_NuR Üstat 22 Eyl 2008 #12 yeni kelimelerimiz telefon: acı: pişmanlık: açlık: müzik: tatlı: kontor:
kelebek -ütopik- V.I.P 22 Eyl 2008 #13 telefon:mesaj acı:metanet pişmanlık: insan açlık:gurultu müzikinlendirici tatlı:çikolata kontor:benimki faturalı
telefon:mesaj acı:metanet pişmanlık: insan açlık:gurultu müzikinlendirici tatlı:çikolata kontor:benimki faturalı
iLk_NuR Üstat 22 Eyl 2008 #14 telefon:mesaj acı:ben pişmanlık:işe yaramaz açlık:güçsüzlük müzik:slow tatlı:tulumba kontor:500
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 22 Eyl 2008 #15 telefon: Fuzuli acı: ayrılık pişmanlık: hata açlık: yemek müzik: Hobi tatlı: Baklava kontor: olsa dükkan sizin
telefon: Fuzuli acı: ayrılık pişmanlık: hata açlık: yemek müzik: Hobi tatlı: Baklava kontor: olsa dükkan sizin
Safir Özel Üye Özel üye 23 Eyl 2008 #16 telefon:kontor acı:biber pişmanlık:acı açlık:yemek müzikuygu tatlı: vazgeçilmezlerimden kontor:telefon
telefon:kontor acı:biber pişmanlık:acı açlık:yemek müzikuygu tatlı: vazgeçilmezlerimden kontor:telefon
GitarisT Üye 23 Eyl 2008 #17 telefon: başbelası acı: biber pişmanlık: olgunlaşmak açlık: sinirlilik müzik: vazgeçilmezim tatlı: dudak kontor: vurgun
telefon: başbelası acı: biber pişmanlık: olgunlaşmak açlık: sinirlilik müzik: vazgeçilmezim tatlı: dudak kontor: vurgun
incikk Üstat 23 Eyl 2008 #18 telefon:iletişim acı:biber pişmanlık:hata açlık:halsizlik müzik:slov tatlı:güllaç kontor:0
e-PaCk Forum Gururu 1 Arl 2008 #19 telefon: alarm acı: sızı pişmanlık: piiskopoz açlık: her daim müzik: hayat tatlı: çukolata kontor: annem
telefon: alarm acı: sızı pişmanlık: piiskopoz açlık: her daim müzik: hayat tatlı: çukolata kontor: annem
MeRciMeK V.I.P V.I.P 27 Mrt 2010 #20 telefon:elimde.. acı:uçuklarım pişmanlık:yaşamadım açlık:yemekkk müzik:huzur tatlı:Benn kontor:babacımmm
telefon:elimde.. acı:uçuklarım pişmanlık:yaşamadım açlık:yemekkk müzik:huzur tatlı:Benn kontor:babacımmm