Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Mys 2011 #1 Bilene 2.500 göndericem.. Tahminleri bekliyorum Not: Yönetimdeki arkadaşlara yok
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #51 Zeyno ya o yuvarlak mı silindire daha çok benziyoo Gönderme zaten sen söyledin Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #52 Göndermeyi bi türlü beceremedim Ama gönderdim şimdi olsun sende bulmak için zaman harcadın fazlasıyla hakettin Upvote 0 Downvote
Göndermeyi bi türlü beceremedim Ama gönderdim şimdi olsun sende bulmak için zaman harcadın fazlasıyla hakettin
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #53 Teşekkür ederim 2 yollamışsın önce.. Toplam da 2502 oluyo Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #54 olsun o bişey değil yanlışlıkla tüm paramıda gönderebilirdim Upvote 0 Downvote
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #55 Olsun geri gönderirdim Hediyede kullandığım cümleyi anlamamış olabilirsin ..Seni bırakmasını istemediğin demek istemiştim aslında Upvote 0 Downvote
Olsun geri gönderirdim Hediyede kullandığım cümleyi anlamamış olabilirsin ..Seni bırakmasını istemediğin demek istemiştim aslında
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #56 Hediye için teşekkürler Yolladığım parayı hediye yoluyla bana geri vermiş oldun sağol Forumu kelepçelicem koluma Upvote 0 Downvote
Hediye için teşekkürler Yolladığım parayı hediye yoluyla bana geri vermiş oldun sağol Forumu kelepçelicem koluma
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #57 Şimdilik forum olsun Anahtarı sende zamanı gelince değiştirirsin Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #58 MeRciMeK dediki: Şimdilik forum olsun Anahtarı sende zamanı gelince değiştirirsin Genişletmek için tıklayın... Di mi Ama gidecek olan kelepçeyi sökemese de seni paramparça yapar yine gider Upvote 0 Downvote
MeRciMeK dediki: Şimdilik forum olsun Anahtarı sende zamanı gelince değiştirirsin Genişletmek için tıklayın... Di mi Ama gidecek olan kelepçeyi sökemese de seni paramparça yapar yine gider
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #60 MeRciMeK dediki: İşte o yüzden doğru karar çok önemlii çooookkk Genişletmek için tıklayın... Bilemiyorsun ki karpuz değiller ki içini açıp bakasın alınır mı alınmaz mı diye Upvote 0 Downvote
MeRciMeK dediki: İşte o yüzden doğru karar çok önemlii çooookkk Genişletmek için tıklayın... Bilemiyorsun ki karpuz değiller ki içini açıp bakasın alınır mı alınmaz mı diye