Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 3 Mys 2011 #1 Bilene 2.500 göndericem.. Tahminleri bekliyorum Not: Yönetimdeki arkadaşlara yok
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #61 Biraz da şans meselesi sanırım Allah çirkin şansı versin mi denir ne işte ondan Zeynocum Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #62 MeRciMeK dediki: Biraz da şans meselesi sanırım Allah çirkin şansı versin mi denir ne işte ondan Zeynocum Genişletmek için tıklayın... yok ya çirkiniz yinede şans yok Upvote 0 Downvote
MeRciMeK dediki: Biraz da şans meselesi sanırım Allah çirkin şansı versin mi denir ne işte ondan Zeynocum Genişletmek için tıklayın... yok ya çirkiniz yinede şans yok
MeRciMeK V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #64 Bende öyle düşünüyorum bazen nerde benim şansım kim çaldıııııı Upvote 0 Downvote
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 5 Mys 2011 #66 YoRuMSuZ dediki: Günahsızım ! Genişletmek için tıklayın... Niye öyle dedin ki; biz kendi şansımızdan bahsediyorduk erkeklere laf atmıyoruz Mercimek kazandı oyunu Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ dediki: Günahsızım ! Genişletmek için tıklayın... Niye öyle dedin ki; biz kendi şansımızdan bahsediyorduk erkeklere laf atmıyoruz Mercimek kazandı oyunu
MeRciMeK V.I.P V.I.P 6 Mys 2011 #67 Evet Yorumsuz üstüne niye alındın Konuya hakim değildin ondan galiba Upvote 0 Downvote